София Ричи е бременна с първото си дете

Моделът разкрива щастливата новина пред сп. VOGUE.

Ася Иванова
Ася Иванова 26 януари 2024

Фотография: Profimedia

София Ричи и съпругът й Елиът Грейндж са в очакване на първото си дете. 

Моделът разкри щастливата новина в откровено интервю за списание VOGUE. Оказва се, че 25-годишната София е в напреднала бременност и вече е в шестия месец. "Научих повече през последните шест месеца, отколкото през целия си живот. И също на какво е способно женското тяло. Всяка седмица предлага нови неща, независимо дали става въпрос за хормонални промени, или експанзия - телата ни преминават през толкова много и е толкова интересно да изживеем всичко това," казва тя пред модната библия.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СОФИЯ РИЧИ И ПЕТ ТОАЛЕТА, С КОИТО ЗАТВЪРЖДАВА СТАТУСА СИ НА IT GIRL

Красивата бъдеща майка засне стилна фотосесия за VOGUE с бременно коремче, позирайки гордо до съпруга си. Именно и пред модното издание София споделя, че е искала да запази в тайна бременността, защото е имала някои съображения.

Никол разкрива и как е разбрала, че е в очакване на бебе. "Бях в Милано за Седмицата на модата и отивах на шоуто на Prada. Чувствах се ужасно, но не мислех много за това. Мислех, че се дължи на смяната на часовия пояс." А малко преди да отиде на концерта на Ед Шийрън в Лос Анджелис, решава да си направи тест за бременност. Както повечето момичета, и тя е била изключително притеснена, но мъжът й я окуражил. "Той е толкова сладък и винаги ме защитава, така че ме погледна и каза: "Ако е отрицателен, не се разстройвай. Ще дойде и нашето време." Тя не може да повярва на щастието, което й носят двете чертички и на теста и решава, че трябва да е сигурна, че е истина. Затова си прави още два теста. "Съпругът ми беше толкова развълнуван – и двамата се разплакахме. Беше толкова лудо и поразително, беше толкова трудно да не го изкрещя на висок глас." 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАРЪЧНИКЪТ ЗА КРАСИВА КОЖА НА СОФИЯ РИЧИ

София Ричи и съпругът й Елиът

Когато минават осем седмици двамата решават да разкрият щастливата новина на родителите си и им поднасят красиво опакована кутийка, която уж е подарък от Седмицата на модата в Милано. Но, отваряйки я, бабите и дядовците виждат вътре три положителни теста за бременност.

София разкрива и пола на бъдещото бебе. Тя и Елиът са в очакване на момиченце. "Тя расте доста бързо, така че датата на раждане е малко във въздуха," споделя Ричи. Тя е категорична, че няма да споделя снимки на дъщеря си в социалните мрежи и ще я остави сама да реши дали иска да е публична личност или не, когато стане достатъчно голяма.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA