DARA, "студена като лед" в новия си сингъл

Огнената изпълнителка е готова да покори всички световни музикални чартове.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 януари 2021

DARA стартира годината по-добре от всякога – с договор с една от най-успешните британски агенции за развитие на артисти и с нов сингъл, създаден заедно със страхотен екип от чуждестранни автори.

"Cold As Ice" се ражда в рамките на първия международен творчески лагер за писане на песни у нас – Sofia Songwriting Camp, по време на който DARA влиза в студио с трима талантливи продуценти, автори на музика и текстописци – Fabian Torsson, YNGA и Jungleboi, който е известен музикален продуцент, а вече и артист, чиято последна колаборация е със супер звездите ZAYN и R3HAB.

Дръзкото парче е изцяло на английски език, а видеото към него (реж. Виктор Антонов – Рик) представя DARA с нейните ексцентрични танцувални умения.

67

Проектът "Cold as Ice" ще има своя премиера в 20 страни, сред които Русия, Южна Корея и Великобритания и ще бъде подкрепен от дигитални екипи в 30 държави, включително Германия, Швейцария, Италия, Австрия, Израел, Полша, Унгария, Турция, Скандинавските страни и др., а зад изпълнителката вече стои и британски екип, който започна да я лансира в Обединеното Кралство.

За DARA това е само началото!

Официалната премиера на "Cold As Ice" е днес (29.01), в 20:00 ч. в радио и телевизионния ефир, както и в YouTube канала на "Вирджиния Рекърдс" и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и др. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA