Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл си навлякоха гнева на родители в социалните мрежи

Поводът за това е коментар на Тимбърлейк, който той сподели в националния радиоефир на Щатите.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 април 2020

След като Джъстин Тимбърлейк бе забелязан да се държи за ръце със своя колежка на снимачната площадка в края на миналата година, отношенията между него и Джесика Бийл бяха всичко друго, но не и перфектни. Тимбърлейк се извини на съпругата си в Instagram, двамата започнаха да посещават терапия за двойки и бързо възвърнаха доверието си един в друг. Ако обаче се чудите дали карантината е повлияла по някакъв начин и на звездните двойки, отговорът е ДА.

По време на съвсем прясната си поява си в радиопредаване, Джъстин разкри, че той е отвел семейството си на северозапад, за да бъдат изолирани около природата. "Имаме място в Монтана и затова дойдохме тук", каза той. "Чувстваме се много благословени, защото сме доста социално дистанцирани, а имаме и възможността да излезем на алеята си и да се разходим."

джъстин джесика

"Справяме се добре", коментира Тимбърлейк за отношенията му с Бийл. "Най-вече коментираме факта, че 24-часовото родителство не е човешко. Просто не е." Двамата отглеждат заедно 5-годишния си син Сайлъс, а този коментар на певеца доведе до появата на немалко негативни такива от страна на родители, които не приемат това поведение за недопустимо.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA