Всички обожаваме Кейт Мидълтън, но какво следва?

Рожденият ден на херцогинята е чудесен повод да си припомним защо е толкова лесно да сме влюбени в нея.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 януари 2022

Днес, 9 януари, Кейт Мидълтън празнува своя 40-и рожден ден!

Това е и причината екипът на Marie Claire да събере редица кралски експерти и репортери, поверили основна част от вниманието си именно на това да анализират живота на херцогинята и нейното място в редиците на британското кралско семейство. 

"Тя стана по-спокойна и уверена. Постепенно започна да говори заедно с Уилям, вместо да го оставя изцяло сам", споделят репортерите на Острова. Това видяхме още в началото на пандемията, когато двойката започна да осъществява ангажиментите от кралския календар чрез Zoom. Стана ясно, че Кейт вече е доста по-отворена и не се притеснява да признае, че в началото е била нервна, особено когато е станала майка за първи път.

Повечето източници намекват, че единственото нещо в нея, което забележимо не се е променило в годините, е фактът, че тя е изключително истински човек и докато другите знаменитости и членове на фамилията могат да показват фалшиви усмивки и неискрени прояви на емоции, Кейт е абсолютно отворена книга.

Същото важи и за нейните безпрецедентни модни избори. Сред любимите дизайнери на херцогинята са Jenny Packham, Alice Temperley, Mulberry и, разбира се, Alexander McQueen. Важен момент от нейния публичен образ, който има огромно световно влияние. "Смелите цветове, пайети и малко по-откриващи детайли са много добър индикатор, че Кейт се чувства така, сякаш е намерила своята истинска вътрешна увереност по отношение на ролята си в семейството."

Оказва се, че именно Мидълтън е била медиаторът в обтегнатите взаимоотношения между принц Уилям и принц Хари. Тя е била човекът, инициирал контакта след оттеглянето на Хари и Меган от редиците на фамилията и дори е успяла да се справи с напрежението точно преди погребението на принц Филип. Разбира се, дукесата е била "натъжена, разочарована и наранена" от решението на Маркъл да коментира лични въпроси в скандалното интервю с Опра, но в момента нещата помежду им са сравнително нормални.

Факт е обаче, че хората, които не обичат Кейт Мидълтън, сигурно се броят на пръстите на едната ръка. И докато ние просто очакваме двамата с Уилям да поемат управлението на монархията, анализаторите са категорични, че работата им ще се увенчае с успех.

"Мисля, че част от ключа е фактът, че тя олицетворява уравновесеност. Имала е много щастливо детство, братята и сестрите ѝ са я подкрепяли, а и винаги е била спортна натура. Ако погледнете начина, по който тя и Уилям балансират дейностите си, много често ще видите замесен някакъв вид спорт", коментират още те. "Уилям и Кейт се концентрират по-малко върху статута и притежанията, и просто правят повече за онези каузи, към които се чувстват привързани. Това е добра идея."

Не можем да не се съгласим!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA