Кейт и Уилям говорят редовно с Меган и Хари по Zoom

Може да го правят, защото са "инструктирани" така или защото имат желание, но се случва поне два пъти в седмицата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 септември 2021

Слуховете за раздори, драма и напрежение между херцозите на Кеймбридж и Съсекс правят заглавията пикантни и провокиращи, но очевидно скоро ще останат завинаги в миналото.

Кралските репортери на Острова разкриват, че въпреки обтегнатите отношения между двамата братя, жените им са тези, направили първата крачка към заравянето на томахавката, включително Zoom и FaceTime срещи, докато готвят заедно.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАРИ И МЕГАН ОТВАРЯТ НОВА ГЛАВА ОТ ЖИВОТА СИ

57

"Четиримата говорят помежду си, много са близки един с друг", разказват източници от двореца, уточнявайки, че в комуникацията им няма никакви кралски претенции, болезнени теми или споменаване на титли.

След като Меган и Хари казаха, че най-доброто решение е било именно това да се оттеглят от редиците на фамилията и да започнат самостоятелен живот в Лос Анджелис, Кейт и Уилям са изразили неразбиране спрямо "силно индивидуализирания" им поглед към нещата, но вече го уважават напълно.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДА, КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ИМА ПРОТОКОЛ ЗА НОСЕНЕ НА ПАРФЮМ

Ясно е, че продължава да има известно напрежение около предстоящите мемоари на Хари, но Уилям и Кейт осъзнават ясно, че "не е тяхна отговорност да участват във вербализирането на всичко. Това, което правят е да предлагат възможно най-много мир и спокойствие."

Съвсем наскоро стана ясно, че херцогините ще обединят сили и върху общ Netflix проект. Дали това не е причината за честите им срещи? Бихме дали $$$ да гледаме тяхно готварско предаване в стрийминг платформата. Щом Парис Хилтън го направи, могат и те.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA