16 февруари е най-романтичният ден през 2022 г.

Ако в началото на седмицата сте изпитали най-висшата форма на романтика, днес се пригответе за двойно по-горещо преживяване.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 февруари 2022

Свети Валентин е най-романтичният ден от годината? ГРЕШКА! Верният отговор е 16 февруари 2022 г.

Погледнато от чисто астрологична гледна точка, без да навлизаме в излишни подробности, които объркват и самите нас, днес е денят, в който Венера (планетата на любовта и привличането) се среща с Марс (a.k.a. планетата на секса и страстта) в знака на Козирог.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОЛЕМИЯТ ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2022

57

Иначе казано, енергията на двете планети става едно цяло и в конкретно този случай прави цялата обстановка изключително секси. Има дори потенциала да внесе нов обект на желанието в живота ви или да добави пикантност към вече съществуващи взаимоотношения.

Обикновено въпросният "съвпад" на Венера и Марс се случва само веднъж годишно и продължава около седмица, но сега говорим за почти два месеца.

По време на периода е изключително важно да отговорите на няколко въпроса, които по принцип сте склонни да избягвате или дефинирате като "незначителни", щом сте влюбени. Какво искате от човека до вас? Кара ли ви той да се чувствате сигурни? Какво давате вие на тази връзка? Достатъчно страстна ли е тя? Правите ли хубав секс? Забавлявате ли се заедно? Ако да, по какъв начин? Ако не, защо? Имате ли бъдеще? Ключовата дума е дългосрочен план.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НУМЕРОЛОГИЯТА РАЗКРИВА НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ ДАТИ НА 2022 Г.

Денят е идеален да помислите дали човекът, на когото сте поверили сърцето си в момента, е правилният за вас. Най-добре е да комуникирате директно и след откровената дискусия, да пренесете разговора в спалнята, където нещата също ще се случват по особено горещ и приятен начин.

В случай че сте сингъл, това е моментът да се огледате наоколо и да потърсите the next big thing. Възможно е да се сблъскате лице в лице с няколко "еднократни" партньора. След това ще дойде ред на важната част.

Фотография: Pexels

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA