Топ 10 Instagram акаунта за любителите на интериорния дизайн

Красиви къщи, функционални пространства и нереални гледки... Само ние ли ги търсим редовно в Instagram?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 октомври 2020

Вярно е, че в Instagram има всичко. Особено любими на екипа на GRAZIA са онези профили, посветили времето си на интериорните решения, които изискват внимание и изживяване с всички възможни сетива. Това са нашите 10 любими!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

@haus_decoracion Ако харесвате профилите в социалните мрежи, в които всяка снимка е готова за moodboard, със сигурност имайте предвид haus_decoracion. Акаунтът с над 50 хиляди последователи е сред най-горещите места за хората с афинитет към рафинирания лукс и екзотичните пътешествия. Отлично знаем, че тази година те са всичко друго, но не и реални, така че бързо натиснете follow!

https://www.instagram.com/p/CF-KdZrh7xP/

@restless.arch restless.arch е „безусловно посветен на съвременния живот" и точно това е причината да сме измежду почти 2-те милиона последователи на Instagram акаунта, който ежедневно представя доза минималистични и функционални решения, винаги готови да впечатлят. Сигурни сме, че не сме единствените!

https://www.instagram.com/p/CGM37dol66j/

@condenastproperty Това е вашият подробен интернет гид към луксозните недвижими имоти, представени от медийната група, която стои зад Vogue, Tatler и GQ. Красивият Instagram акаунт ще ви пренесе в аристократичната красота на Великобритания и ще ви накара да мечтаете за луксозна къща, която вероятно едва ли бихме си позволили в този живот.

https://www.instagram.com/p/CGEstd-ne6I/

@best_airbnb Най-красивите места в Airbnb са събрани в този Instagram акаунт, който също ни отвежда на ментално и визуално пътешествие в Нова Зеландия, Франция, Маракеш, Италия... красота, красота, красота и нищо друго!

https://www.instagram.com/p/CFNTVlBh03w/

@archdigest Вълнуващото и авторитетно дизайнерско издание е сред горещите пространства в социалната мрежа. Популярното американско списание често ни показва домовете на звездите отблизо (вижте този на Хилари Дъф!) и още по-често дава страхотни идеи за обзавеждане, които са вълнуващи, креативни и също толкова достойни за споделяне.

https://www.instagram.com/p/CFp-5Zep_zb/

@cozylogcabin Магията на есента е събрана в този красив и вълнуващ профил, който представя най-готините хижи и дизайнерски решения, посветени в дивата природа. Ако сте сред тези, които обичат красотата на естествената и незавладяна от блясъка среда, със сигурност ги последвайте. Няма да съжалявате!

https://www.instagram.com/p/CF0YQogDPt0/

@housebeautiful Още едно американско списание, което заслужава внимание. Идеята на екипа, стоящ зад него, се крие в това да осигурява щастие в дома и да го прави красиво и цветно място, при това с най-достъпните модели и най-актуалните техники. Да, определено се справят повече от добре.

https://www.instagram.com/p/CGD1qGInOSQ/

@hotelsandresorts Съжаляваме, но няма как да подминем и онези места, които дори само с публикуването на снимка или видео, ни карат да мечтаем и да се вълнуваме от възможността да видим света. Красиви замъци, вкусни закуски и гледки от тераса, която влиза директно в басейна на хотела? И още как!

https://www.instagram.com/p/CFEdVnvgUzZ/

@luxury_homes Тук описанието, името на профила и обещанието зад него няма как да бъдат разбрани двузначно. Красиви и луксозни къщи, които струват повече пари, отколкото бихме могли да си представим, че съществуват. Follow, ако мечтаете за такава!

https://www.instagram.com/p/CGC7GqnHze3/

@roomporn Както може да разберете от името, това е вашият портал към най-красивите и желани места в света, които се отличават с автентичен дизайн, модерна функционалност, мисъл и отношение към детайла. Повярвайте ни, ще искате да споделите в личните си комуникационни канали почти всяка снимка от този акаунт! Казваме го от личен опит...

https://www.instagram.com/p/CFztINQJhNC/

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA