Топ IG акаунти за любителите на интериорния дизайн

Красиви къщи, функционални пространства и нереални гледки. Само ние ли ги търсим редовно?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 април 2022

Фотография: Pexels

Вярно, че в Instagram има всичко. Особено близки до сърцето на GRAZIA обаче са профилите, посветили времето (и вкуса) си на интериорните решения. Това са 10 от нашите фаворити! Следвате ли ги?

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КЛЮЧОВАТА ДУМА ЗА ТЕЗИ 4 INSTAGRAM ПРОФИЛА Е ART

@haus_decoracion Ако харесвате профилите в социалните мрежи, в които всяка снимка е готова за mood board, със сигурност имайте предвид @haus_decoracion. Акаунтът с над 280 хиляди последователи е сред най-горещите места за хората с афинитет към рафинирания лукс и екзотичните пътешествия.

@restless.arch е "безусловно посветен на съвременния живот" и точно това е причината да сме измежду над 2-те милиона последователи на Instagram акаунта, който ежедневно представя функционални решения, готови да впечатляват. Не сме единствените, нали?

@condenastproperty Това е вашият подробен интернет гид към луксозните недвижими имоти, представени от медийната група, която стои зад Vogue, Tatler и GQ. Красивият Instagram акаунт съвсем спокойно ще ви пренесе в аристократичната красота на Великобритания и ще ви накара да мечтаете за луксозна къща, която едва ли бихте могли да си позволите в този живот.

@best_airbnb Най-красивите Airbnb локации са събрани в този профил, който ни отвежда на визуални пътешествия в Нова Зеландия, Франция, Маракеш, Италия... красота, красота, красота и нищо друго!

@archdigest Авторитетното дизайнерско издание често ни показва домовете на звездите отблизо (вижте този на Хилари Дъф!) и още по-често дава страхотни идеи за обзавеждане. Натиснете follow.

@cozylogcabin Магията на есента е събрана в този вълнуващ профил, който представя най-готините хижи и дизайнерски решения, ситуирани в дивата природа. Ако обичате естествената и незавладяна от блясъка среда, няма да съжалявате.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРАСОТАТА НА "ОТМИНАЛОТО" ПРЕЗ ОБЕКТИВА НА ЕВГЕНИЯ МАКСИМОВА

@housebeautiful Още едно американско списание, което заслужава внимание. Идеята на екипа зад него е да осигурява "щастие в дома" и да го прави красиво и цветно място, по възможност с най-достъпните модели и спрямо последните повели на интериорния дизайн. Определено се справят повече от добре.

@hotelsandresorts Съжаляваме, но няма как да подминем онези места, които ни карат да се вълнуваме искрено от възможността краката ни да стъпят на Малдивите, например. Красиви замъци, вкусни закуски и гледки от тераса, която влиза директно в басейна на хотела? Yas, please.

@luxury_homes Тук описанието, името на профила и обещанието зад него няма как да бъдат разбрани двузначно. Красиви и луксозни къщи, които струват повече пари, отколкото предполагаме, че съществуват. Follow, ако мечтаете за такава.

@shltr Както не става ясно от името, това е порталът за най-желаните места по света. Повярвайте ни, ще искате да споделите в личните си комуникационни канали почти всяка снимка. Един приятел го правеше...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA