Сексът под вода просто не е добра идея

Така де, би могло да бъде, но тези "пречки" ни карат да твърдим обратното.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 август 2021

Отдавна трябва да сте наясно с нещо важно. Сексът по филмите не е като секса в истинския живот. В тоалетната никога не е толкова широко, а на плажа никога не е толкова прекрасно, защото има пясък... ами, навсякъде. И не е особено яко. Същото важи и за заниманията във водата. Разбирам защо са високо ценени и признавам, че е по-привлекателно в сравнение с това просто да легнем и да го "направим”, но е добре да имате следните факти предвид.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО ПРОМЕНИ ПАНДЕМИЯТА В СЕКСА?

0

Нека да започнем с това, че сексът на обществени места идва с голям риск от "хващане в крачка”. И докато със сигурност засилва апетита, евентуалното разкриване съвсем спокойно може да ви донесе глоба, арест или дори затвор. Изследване в САЩ показва, че на всеки няколко седмици са повдигани подобни обвинения, а макар да нямаме особено голяма информация за положението тук, сигнал, че консумирате любовта си на плажа, например, категорично ще се разглежда като непристойно поведение.

Да уточним друго. Сексът във водна среда може да бъде искрено опасен. От гледна точка на бактерии, плуващи в морето, океана, езерото или реката, проправяйки си път към места, където е по-добре да не попадат. Това твърдение е валидно и за басейните, които вероятно се почистват (правилно) доста по-рядко, отколкото ни уверяват членовете на любезния персонал. 

Важно! Противно на някои доста нелепи тези в онлайн пространство, може да забременеете от подводен секс. Семенната течност не се отмива от вълните. Нито пък полово предаваните инфекции. Водата няма магическите свойства на презерватива. Хубаво е да имате предвид, че въпреки доста производители да твърдят, че продуктите им са безопасни за употреба във вода, тя може да го отмие, скъса или развали. Просто бъдете внимателни. По всички параграфи.

0

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГРУБИТЕ ГРЕШКИ, КОИТО ЧЕСТО ДОПУСКАМЕ В СЕКСА

Честно казано, не искаме да звучим като най-скучните хора на света, но когато има толкова много правила, с които да се съобразяваме, смятаме, че е по-добре да се придържаме към спалнята, кухнята, терасата и, от време на време, тоалетната на някой хубав (и чист) ресторант.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA