Кои са важните мъже в живота на всяка жена

Разберете дали вече сте ги срещнали, или се очаква скоро да се появи някой от тях.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 юни 2023

Фотография: Pexels.com

В живота ни минават много мъже - някои значат нещо за нас, други... не съвсем. Има обаче няколко човека, които оставят следа в душата ни завинаги.

И макар да не сме много вниквали кои са те и защо животът ни е сблъскал точно с тях, специалистите са се погрижили да установят това. Те са разграничили пет основни типа мъже, които бележат живота ни. Те са чаровни, забавни, умни или са подкосявали краката. Вижте кои сте срещнали вече и с кои ви предстои да се запознаете.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОИ СА НАЙ-ВЕРНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЗОДИАКА?

мъже

ПРИЯТЕЛЯТ

Това е мъжът, към когото имате платонична слабост. В продължение на години вие сте изградили една стабилна връзка. Той е верен, всеотдаен и може да разчитате на него, защото мъжете са страхотни приятели. И очевидно наистина съществува искрено приятелство между мъж и жена.

ПОМОЩНИКЪТ

Това е типът мъж, който винаги знае какво прави и кога тряжбва да го направи. Той е уверен и винаги ще ти помогне с някой технически проблем, който би те затруднил. Като смяната на крушката например.

ЧАРОВНИКЪТ

Това е мъжът, чието внимание винаги може да те разтопи. Той във всеки един момент гъделичка твоето его, а флирта с него води до незабавни положителни емоции. Комуникацията с такъв тип мъж веднага може да ви преобрази – вие ще грейнете, тъй като едно такова щастие като чаровникът действа като козметично чудо. Внимавайте обаче да не залитнете много, тъй като този тип мъж може много бързо да се изпари.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РЕСТАРТИРАЙТЕ ВРЪЗКАТА С ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК

мъже

ОТКРОВЕНИЯТ

Откровеният тип мъж, който не се притеснява какво и кога казва, не е най-добрият, който можете да срещнете. Той няма да ви спести нищо, само защото сте дама и има голям риск да ви засегне. В повечето случаи той не влага нищо лично в казаното, но това не прави обидата по-малка.

ЗАБАВНИЯТ

Забавният тип определено е най-добрият вариант, който да срещнете по пътя си. С него поне ще знаете, че никога няма да скучаете. С него бихте могли да направите куп неща, които сама не бихте се осмелила. Провокацията е неговата втора страна. По този начин обаче ще можете да опознаете по-добре себе си. Този тип обаче е много труден за опитомяване, тъй като авантюристичният му дух не се поддава лесно на укротяване.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВО ДА ПРАВИТЕ, АКО СЕКСЪТ СТАНЕ СКУЧЕН

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA