Кога все пак да очакваме нов албум от Риана?

Съжаляваме, ако този въпрос не е в списъка ви с приоритети, но ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ отговора възможно най-скоро.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 октомври 2020

Риана отдавна се стреми да доминира всяка една възможна индустрия. Страхотното е, че понякога го прави дори само с присъствието си. Давайки на феновете си много сексапил, усещане за свобода и женска красота по време на второто си ревю за Savage x Fenty, талантливата изпълнителка и наша огромна любимка сподели малко повече за предстоящия си девети студиен албум, който очакваме от четири години насам. 

Само преди няколко месеца изпълнителката на Umbrella помоли всички фенове да спрат да питат за албума, тъй като тя се е заела да "спасява света" - нещо, за което заслужава само аплодисменти и позитивни реакции. Звездата използва социалната изолация, за да направи огромни дарения за жертвите на домашно насилие, както и за здравните работници по фронтовите линии в борбата с пандемията и въпреки това, споделя, че наистина има нова музика, която ще чуем скоро. 

https://www.instagram.com/p/B8aXhI-H9aN/

"Искам да отида на турне, но не мога, така че оставам с музика, която обичам, и сега се опитвам да разбера как мога да я пресъздам визуално", споделя тя. "Това също е предизвикателство. Но аз обичам предизвикателствата, така че, знаете ли, ще го направя."

Неотдавна Рири бе споменала, че новият ѝ албум ще бъде комбинация от реге и поп с духа на миналото, но сега споделя, че просто иска да издава музика, която я прави щастлива. "Правиш това, правиш онова, но сега се замислям какво ме прави щастлива. Просто искам да се забавлявам с музиката. Всичко е толкова тежко. Светът, в който живеем, е труден. Затова ще използвам музиката като изход", коментира още тя.

575

А докато стане време най-накрая да се насладим на новата музика, която просто трябва да бъде УМОПОМРАЧИТЕЛНА, не забравяйте, че винаги може да се докоснете до барбадоската кралица (която, според нас, съвсем спокойно би могла да замени Елизабет II като държавен глава) с всичко, случващо се в редиците на Fenty Beauty и новата линия грижа за кожата, която тя пусна наскоро. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA