Всички в Twitter говорят за Зендея, а причината е интересна

Модната икона ще зарадва феновете на "Еуфория" с два епизода в началото на декември. Не това обаче е причината да се позиционира в Twitter Trending.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 декември 2020

Вчера Зендея сподели трейлъра на един от двата специални бонус епизода на HBO феномена "Еуфория", с които екипът ще изненада феновете си в първите дни на декември. И докато зрителите са развълнувани да видят всички изненади, подготвени от сценаристите, продуцентите и режисорите, един момент в краткия трейлър успя да привлече вниманието на всички - "с участието на носителката на награда "Еми" Зендея".

Скоро след като феновете забелязаха този малък, но същевременно и огромен момент във видеото, те използваха Twitter, за да изразят вълнението си, което в крайна сметка довежда до появата на "Зендея" и "Emmy Award" в първите Trending позиции в социалната мрежа.

"Растежът на Зендея беше невероятен за гледане", коментира един от верните фенове на актрисата и модна икона, присъединявайки се към други, кото подчертават, че се "гордеят с тази жена" и пътят, който тя извървява от редиците на Disney Channel до Холивуд.

В края на септември Зен прибира вкъщи статуетката за най-добра главна роля в драматичен сериал, което я направи най-младата актриса в историята на награждаването, печелила този приз. "Това е наистина странно време за празнуване, но искам само да кажа, че има надежда у младите хора. Знам, че нашето шоу не винаги се усеща като чудесен пример за това, но има надежда в младите хора и просто искам да кажа на нашите връстници там по улиците, вършейки работа - виждам ви, благодаря ви и ви се възхищавам", споделя тя в своята реч тогава.

Въпреки че "Еуфория" бе подновен за втори сезон още през 2019 г., пандемията наложи забавянето на снимките по него. Точно поради тази причина екипът се заема със специалната задача да осигури няколко бонус епизода, които ще "дадат на всеки почитател на шоуто, докато не успеем да влезем в сезон 2." 

Зендея обещава това да се случи в първите месеци от следващата година, а премиерата на Rue: Part 1 е на 6 декември.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA