Коледното обещание, което Марая Кери дава на себе си

"След като излязох от първата си връзка, най-накрая създадох коледните празници, които винаги съм искала да имам."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 декември 2020

Многократно (ама наистина МНОГО пъти!) сме провъзгласявали Марая Кери за кралицата на Коледа. Днес е премиерата на поредния празничен спектакъл на певицата, който обещава да бъде истинско зрелищно случване. Понеже неотдавна тя сподели, че не се интересува от критиките на хората във връзка с нейния празничен дух, въпросът за неговото начало е повече от просто логичен.

"Мисля, че точно този копнеж, който имах като дете, винаги нещата да са идеални по празниците", споделя Марая пред Elle за произхода на любовта си към празниците. "Винаги имаше някой, който съсипва момента. Сключих пакт със себе си, че няма да позволя това да се случва повече. След като излязох от първата си връзка, най-накрая създадох коледните празници, които винаги съм искала да имам".

В интервюто си за изданието, изпълнителката на All I Want For Christmas Is You споделя още, че никога не се е приемала като знаменитост. "Аз съм изпълнител. Правя музика от време на време. Обичам бляскавите неща, но не и да ме наричат знаменитост. Истината е, че за мен това е работа", признава Кери, неведнъж определяла музиката като своя "спасителен пояс".

"Знам, че повечето хора реагират с "ха, ха, тя обича Коледа". Не, буквално е така. Подиграват ми се, че правя всичко това по празниците, но го правя, защото го обичам", казва още суперзвездата при скорошна виртуална среща с Наоми Кембъл

Mariah Carey’s Magical Christmas Special вече е в каталога на Apple TV+.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA