Кралското семейство наема офицер на многообразието

Проблемът с расизма в кралското семейство е взет сериозно, а първата стъпка вече е направена.

Британската монархия следва правилата на писания с векове протокол, но напоследък започва да се разклаща силно предвид случващото се в света. След като принц Хари и Меган Маркъл заявиха, че е имало известни притеснения за това какъв ще бъде цветът на кожата на Арчи малко преди раждането му, институцията прави стъпка напред.

Източници в Бъкингамския дворец съобщават, че "не расисткото семейство" е решило да наеме офицер на многообразието, като към момента не се споделят никакви допълнителни подробности.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СКРИТИТЕ ПОСЛАНИЯ В НОВИЯ КАДЪР НА МЕГАН И ХАРИ

57

Кралските репортери във Великобритания уточняват, че проблемът е взет изключително сериозно във всички структури на институцията и те вече разполагат с "политики, процедури и програми", но тъй като не са забелязали напредъка, който биха искали, трябва да направят повече. "Винаги можем да се подобрим, затова не се страхуваме да търсим нови начини. Започнахме тази промяна и тя идва с пълната подкрепа на семейството", коментират публични представители.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО, КОЕТО МЕГАН И ХАРИ РАЗКРИХА В ИНТЕРВЮТО СИ ПРЕД ОПРА

Въпреки че до момента историята не познавата такава фигура в Бъкингамския дворец, старши съветник на кралица Елизабет II подчертава, че те следят внимателно широкия отзвук и искат да направят нещата по "правилния начин", очевидно потвърждавайки намеренията си да разгледат и всички обвинения срещу Меган Маркъл.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA