Започват снимките за завръщането на "Приятели"

Фийби, Рейчъл, Моника, Джоуи, Чандлър и Рос отново сядат на оранжевия диван, за да направят живота ни по-хубав и забавен.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 април 2021

След многократно отлагане и изписани редове по темата, снимките за специалното завръщане на "Приятели" започват тази седмица.

Това разкриха източници, близки до екипа на стрийминг платформата HBO Max, която вече е дом на попкултурния феномен и основната движеща сила в първото телевизионно събиране на шестимата ни фаворити.

Пред камера се очаква да застанат Матю Пери, Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк, както и създателите на проекта в лицето на Кевин Брайт, Марта Кауфман и Дейвид Крейн.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЛКО ПАРИ ПОЛУЧАВАТ ЗВЕЗДИТЕ ОТ СЕРИАЛА 16 ГОДИНИ СЛЕД НЕГОВИЯ КРАЙ?

Идеята за reboot бе посрещната с широко одобрение от страна на милионите почитатели на "Приятели", а осъществяването ѝ трябваше да се случи още в рамките на миналата година, преди пандемията да постави на пауза шоубизнесът като цяло.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОРТНИ КОКС Е ТОЧНО ТОЛКОВА РАЗВЪЛНУВАНА, КОЛКОТО СМЕ И НИЕ

Неотдавна Матю Пери използва Twitter акаунта си, за да обяви, че снимките ще се случат в началото на пролетта, а Дейвид Шуимър разкри, че шоуто ще бъде без абсолютно никакъв сценарий и превъплъщение в иконичните образи, направили ги повече от световноизвестни. Въпреки че не иска да дразни никого, той все пак намекна, че "има една част, в която всички четем нещо."

Единствената възможност, която ни остава, е да изчакаме. Готови ли сте за ръкопляскане в такта на "I Will Be There For You"?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA