Приянка и Ник споделиха непоказвани снимки от годежа си

Звездата от "Куантико" и музикантът от Jonas Brothers припомниха запомнящото се лятно приключение в Крит.

Преди три години, само два месеца от началото на романтичната си връзка, Приянка Чопра и Ник Джонас се сгодиха.

Очевидно сега двете половини на мощното холивудско дуо са готови да направят милионите си последователи част от емоционалната вечер на остров Крит.

"Моето всичко... 3 години днес. Изглежда като миг и цял живот едновременно. Обичам те ❤️", гласи описанието под тематичния пост в официалния Instagram акаунт на Приянка, докато това в профила на Ник е доста по-семпло и обрано. "Преди 3 години днес. 💍❤️".

Още в началото на тази година звездата от "Куантико" коментира големия момент в интервю за британския Elle. "Изобщо не очаквах предложението. Бяха минали два месеца! Мислех, че ще се случи, но все пак беше пълен шок. Отказах се от контрола и просто продължих", споделя тя.

"Излизахме спорадично за около две години, преди да започнем официално. Писахме си съобщения и може би е имало част от мен, която е искала нещо сериозно. Бях решила да си взема почивка, но трябва да знаете за съпруга ми, че когато реши да получи нещо, прави всичко възможно, за да го получи. Има увереност, на която просто няма как да не отговориш с "добре", разказва още Чопра, която неотдавна стартира благотворителна кампания в подкрепа на борбата с COVID-19 в родната ѝ Индия.

Малко преди това тя пусна на пазара първата си автобиография, както и личен бранд, посветен на грижата за косата. Звучи ни като една доста заета година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA