Крис Нот и Сара Джесика Паркър отново са в едно легло

"Точно като старите времена", ако трябва да цитираме любимият мъж на Кари Брадшоу.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 август 2021

Достатъчно е да изгледате три епизода на "Сексът и градът" (повярвайте ми, не повече), за да разберете, че издиганата на пиедестал връзка между Кари и Тузара е нещо особено.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОТНОВО СМЕ НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА НА "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ"

Има много слухове за статута на взаимоотношенията им в дългоочакваното продължение "And Just Like That...", включително, че двамата са в процес на развод, но нов кадър от снимачната площадка ни навежда на съвсем обратната мисъл.

Крис Нот използва вниманието на своите над 300 хиляди последователи в Instagram, за да сподели фотография с екранната си любима в лицето на Сара Джесика Паркър, пресъздавайки една от сцените в оригиналната поредица.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ" НЯМА НИТО ЕДИН КОЛЕДЕН ЕПИЗОД?

"Точно като старите времена", гласи описанието, а настроенията в коментарите започват от "винаги заедно", минават през "сърцето ми не може да го понесе" и достигат до семплото, но очаквано "перфектната двойка".

Двамата започват епичната си любовна афера още в първия сезон на "Сексът и градът", който дебютира през 1998 г. Въпреки че се разделят и събират няколко пъти в продължение на шест сезона и два филма, в крайна сметка остават заедно.

Предстои да видим какво ще се случи. Очаква се премиерата да бъде в каталога на стрийминг платформата HBO Max до края на тази година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA