Меган и Кейт ще работят върху общ Netflix проект

Предполага се, че херцогините вече са сложили край на драмата и дори обмислят да работят заедно.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 август 2021

Неотдавна кралските репортери на Острова докладваха, че Кейт Мидълтън и Меган Маркъл почти са заровили томахавката.

Тогава стана ясно, че херцогинята на Кеймбридж е изпратила подарък на Меган след раждането на малката Лилибет, а нещата помежду им "определено са наред и дори си разменят съобщения. Инцидентът с роклите е в миналото, безсмислено е да задържат гнева. Просто постигнаха примирие."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕКОДИРАМЕ ПОСЛЕДНАТА ЛЯТНА ВИЗИЯ НА КЕЙТ МИДЪЛТЪН

меган и хари

Очевидно взаимоотношенията им се подобряват и двете дори обмислят да работят заедно върху предстоящ проект за Netflix. "Меган говори с нея за документален филм, който ще подчертае благотворителната дейност на Кейт и огромното въздействие на нейната филантропия."

Към момента не е ясно дали съпругата на принц Уилям ще приеме, но тя със сигурност обмисля предложението и се чувства "поласкана".

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ОСТАВИМ МЕГАН МАРКЪЛ НАМИРА?

Ако проектът стигне до каталога на Netflix, той вероятно ще бъде част от мултимилионната сделка на херцозите на Съсекс със стрийминг платформата. След като принц Хари разкри, че ще посвети време на героите от игрите Invictus, които се подготвят за участие в изданието през 2022 г., Маркъл обяви анимационната поредица "Pearl" - "героичното приключение на 12-годишно момиче, което се научава да приеме силата си и намира вдъхновение от влиятелните жени в цялата история."

Какво ли ще ни предложат след това? Очакваме да разберем с нетърпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA