"And Just Like That..." идва скоро, запознайте се с Лиса

Никол Ари Паркър е свежото попълнение в любимата група приятелки, които отново държат Голямата ябълка в ръцете си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 август 2021

Саманта Джоунс може и да не донесе секса в предстоящото продължение на "Сексът и градът", но друга актриса ще получи шанса да го направи.

Работата върху дългоочаквания reboot, който ще се казва "And Just Like That...", продължава и Сара Джесика Паркър сподели поредната порция фотографии от снимачната площадка в компанията на Синтия Никсън, Кристин Дейвис и новото попълнение към главния актьорски състав - Никол Ари Паркър.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ (НЕ)ДОСТЪПНИ ВИЗИИ ОТ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ"

"О, толкова хубаво. Бих пяла любовни песни от 70-те заедно с това трио всяка вечер", казва самата SJP в описанието под кадъра, докато Паркър също използва вниманието на многомилионната си аудитория, за да запечата специалния момент, определяйки любимите екранни момичета като "красиви същества".

Майкъл Патрик Кинг разкри, че звездата от "Империя" ще се присъедини към каста на продукцията в образа на Лиса Тод Уексли. Описана като "майка на три деца от Парк Авеню", тя ще бъде тясно свързана с трите приятелки, но към момента не е ясно по какъв начин.

ОТ MISSBLOOM.BG: ДА КОПИРАМЕ ВИЗИЯТА НА КАРИ БРАДШОУ С ДРЕХИ ОТ ZARA

57

Предполагаме, че ще бъде опита за замяна на константата в лицето на Ким Катрал, но неотдавна главният директор на съдържанието в HBO Max сподели, че Саманта и момичетата просто вече нямат общи допирни точки в живота си. "Няма да повтаряме "Сексът и градът", няма да разкажем историите им от времето, в което са били на 30. Точно както в реалния живот, хората идват и си отиват. Приятелствата избледняват и започват нови такива. Напълно реална възможност е приятелите, които сте имали на 30, да не са в живота ви, когато сте на 50."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ" НЯМА НИТО ЕДИН КОЛЕДЕН ЕПИЗОД?

HBO Max обещават предстоящият reboot да се фокусира върху Миранда, Кари и Шарлот, които се "ориентират в пътуването от сложната реалност и приятелството през 30-те до още по-сложната реалност и приятелството през 50-те."

Очаква се голямата премиера да бъде в каталога на стрийминг платформата до края на тази година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA