Имаме първи тийзър за завръщането на "Сексът и градът"

Миранда, Шарлот, Кари и Тузара съвсем скоро ще се появят в HBO Max. Кой няма търпение?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 септември 2021

Голямата премиера на "And Just Like That..." ще се случи в края на тази календарна година, но екипът на HBO Max вече кара феновете да я очакват с нетърпение.

В първия официален тийзър за завръщането на попкултурния феномен виждаме оригиналното трио - Кристин Дейвис, Синтия Никсън и Сара Джесика Паркър, а няколко секунди по-късно на преден план излизат екранната Кари и нейния любим Тузара, идилично прегърнати в кухнята.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: INSTAGRAM АКАУНТ НИ ВОДИ ПРАВО В ГАРДЕРОБА НА "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ"

В официалния Instagram акаунт на поредицата открихме и първите промо кадри на добре познатите ни персонажи, както и на всички други такива, които тепърва предстои да видим на екран.

Сара Рамирес ще изиграе Ше Диаз, Сарита Шоудхури е Сийма Пател, Карън Пийтман ще влезе в образа на д-р Ния Уолъс, а вече знаем, че Никол Ари Паркър ще изиграе Лиса Уексли - "майка на три деца от Парк Авеню", тясно свързана с другите трите приятелки, макар и по неизвестен към момента начин.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: STEAL HER STYLE: КРИСТИН ДЕЙВИС В ЖЪЛТО И БЯЛО

Неотдавна главният директор на съдържанието в HBO Max сподели, че Саманта и момичетата просто вече нямат общи допирни точки в живота си. "Няма да повтаряме "Сексът и градът", няма да разкажем историите им от времето, в което са били на 30. Точно както в реалния живот, хората идват и си отиват. Приятелствата избледняват и започват нови такива. Напълно реална възможност е приятелите, които сте имали на 30, да не са в живота ви, когато сте на 50."

"And Just Like That..." ще се опита да внесе "нов жизнен опит, политически мирогледи и социално ангажирани действия", за да може сюжетът да бъде максимално релевантен на промените, случили се от 90-те насам. 

Екипът на поредицата обещава това да не бъде обикновено "продължение", а историята на героините, разказана по съвсем нов начин. Очакваме!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA