Кристина Агилера отпразнува рождения си ден със секси пост

Музикалната икона отвори нова глава още миналата година и обеща да бъде повече от запомняща се.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 декември 2021

Кристина Агилера навърши 41 години в събота и отбеляза големия повод със секси пост, в който я виждаме само по чифт кожени ръкавици.

Изпълнителката на "Your Body" застана пред сребърна завеса, стратегически покривайки определена част от тялото си с въпросните ръкавици. Описанието под кадрите гласи "XTINA XLI", а ние категорично виждаме, че Кристина не се притеснява да извади "духа от бутилката" и да демонстрира, че концепцията за остаряването е изключително погрешна.

Миналата година певицата направи бляскава фотосесия за 40-ия си рожден ден, която придружи с лично писмо, адресирано до новата глава от живота ѝ.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСТИНА АГИЛЕРА Е ТРЯБВАЛО ДА СМЕНИ ИМЕТО СИ, ЗА ДА СТАНЕ ЗВЕЗДА

"Скъпи 40, каква красива концепция… не само да "навършиш" 40, но и да ПРИСТИГНЕШ в 40-те", сподели тя тогава. "Тази постоянна социална стигма около остаряването съществува, но аз ВИНАГИ съм я прегръщала. Чувам как хората казват, че най-добрите години от живота им се случват през 40-те. Спираш да се оплакваш за всички глупости, появява се яснотата и има намерение във всяко твое движение. Наистина вярвам, че най-доброто тепърва предстои и аз съм ГОТОВА за него."

Сигурни сме, че ще е така.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA