Оливия Родриго не смята, че успехът се случва за една нощ

Въпреки че точно толкова трябваше на "drivers license", за да се качи по първите места на престижните чартове.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 декември 2021

Ако има някой, който със сигурност ще запомни 2021 г. с грандиозност, това е Оливия Родриго.

Преди горе-долу 12 месеца новото IT момиче на Холивуд направи безпрецедентен дебют със сингъла си "drivers license" и за стотни от секундата се качи по върховете на всички класации, но тя все пак не смята, че успехът е постигнат за една нощ.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ШОФЬОРСКОТО МЯСТО Е САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ОЛИВИЯ РОДРИГО

"Целият ми живот се промени в един миг, но не мисля, че успехът ми се случи за една нощ, просто защото знаете, че пиша песни от 9-годишна и обичам да работя", споделя звездата в ново интервю за Apple Music.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОИ СА НАЙ-СЛУШАНИТЕ АРТИСТИ И АЛБУМИ НА 2021 Г.?

Оливия предполага, че случилото се с "drivers license" е бил такъв голям катарзис, защото песента е "лична и интимна. Сърцето ми е в нея, а сякаш го пуснах пред света. Обичам да гледам как другите хора се отнасят към нея, защото това ме накара да се чувствам по-малко сама."

"Наистина красивото нещо в музиката е, че говорим за този вид споделени преживявания. Понякога си мислим, че преминаваме през нещо сами и никой друг не се чувства по същия начин", а парчето, посветено на най-желаната шофьорска книжка, я кара да осъзнае, че не е сама. "Ние сме голяма общност, която изпитва всички тези чувства заедно."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA