Бела Хадид смята, че истинското е новото истинско в Instagram

"Трябваше да кажа истината. В един момент просто не можех да публикувам само красиви снимки", споделя супермоделът.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 януари 2022

Въпреки че животът на знаменитостите привидно изглежда страшно бляскав, той може да бъде и страшно страшен. Попитайте Бела Хадид.

В ново интервю за списание WSJ. супермоделът споделя, че малко по малко се справя с проблемите по отношение на психичното си здраве, но категорично не иска да бъде сама в извървяването на този изключително особен път с много завои.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛИЛИ РАЙНХАРТ ГОВОРИ ОТКРИТО ЗА ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ В ХОЛИВУД

"Имам добри дни. Днес е добър ден. Чувствам се добре, не съм депресирана. Не се тревожа толкова, колкото обикновено, но утре мога да се събудя и да съм пълната противоположност. Затова съм толкова поразена", разкрива по-малката сестра Хадид.

Най-работещият подход според нея е това да бъдеш наясно с чувствата си. "Всяка сутрин пиша три страници, водя дневник. Важно е да имам момент за себе си. Опитвам се да медитирам и да изразявам благодарност."

Бела споделя още, че през последните три години често се е справяла с депресивни епизоди, които ѝ е било трудно да дефинира. "Когато майка ми или моят лекар ме питаха как съм, вместо да им отговарявам със съобщение, просто изпращах снимка. Беше най-лесният начин, защото не можех да обясня как се чувствам. Изпитвах мъчително психическо и физическо изтощение, не знаех нищо."

Именно защото е решила да не крие въпросната уязвимост, Хадид публикува онези разплакани снимки, които разпалиха социалните мрежи преди няколко месеца. "Трябваше да се уверя, че всеки, който се чувства така, знае, че е добре да се чувства така. Трябваше да кажа истината. В един момент просто не можех да публикувам само красиви снимки."

"Мнозина се обърнаха към мен и ми казаха, че се чувстват по същия начин. Има толкова много хора, които преминават през подобен етап от живота си и това ме кара да се чувствам по-добре", допълва още Бела. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЕЛА ХАДИД ПОТВЪРЖДАВА, ЧЕ ИМА РАСИЗЪМ В МОДНАТА ИНДУСТРИЯ

А по отношение на онези, не пропуснали да изразят хейт дори в тази ситуация, Хадид е категорична. Тя предпочита да бъдем по-реални, вместо да парадираме с прекалено подредената естетика, характерна за Instagram. "Истинското е новото истинско. Това е важно за мен."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA