Бионсе ще се качи на сцената на Оскарите тази неделя

Queen Bey, Себастиан Ятра, Риба Макинтайър и Били Айлиш са отговорни за ключовите музикални изпълнения на церемонията.

Въпреки че очакването за тазгодишните Оскари не преминава съвсем безпроблемно (все пак Джесика Частейн ще пропусне червения килим с причина, а Рейчъл Зеглър дори не е получила покана, макар впоследствие да стана ясно, че е била потърсена да връчи награда), изглежда, че Академията ще направи всичко възможно, за да превърне вечерта в паметна такава.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОСКАРИ 2022: ПЪЛНИЯТ СПИСЪК С НОМИНИРАНИТЕ

oscars

Склонни сме да направим това заключение, защото след обявяването на звездния набор от водещи, вниманието ни някак естествено се насочи към музикалните изпълнения, които ще видим и чуем в голямата вечер.

В края на миналата седмица продуцентите на събитието потвърдиха, че ще има "all-star" банда по време на живото излъчване, в която място намират Травис Баркър, Шийла Е., пианистът Робърт Гласпър и музикалният директор на Оскарите - Адам Блекстоун, заедно с DJ D-Nice.

Преди няколко часа организаторите обявиха и няколко допълнителни специални включвания, които отбелязват 4 от 5-те номинирани най-добри песни.

oscars

oscars

Бионсе ще се качи на сцената, за да изпълни "Be Alive" от "Методът Уилямс". Мексиканската сензация Себастиан Ятра ще представи "Dos Oruguitas", която направи саундтрака на "Енканто" емблематичен. Риба Макинтайър ще ангажира публиката с "Somehow You Do" от "Four Good Days", а Били Айлиш и нейният брат Финиъс ще изпълнят вече титаничната "No Time to Die" от последния филм за Джеймс Бонд - "Смъртта може да почака".

Големият ден е тази неделя, 27 март.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA