Любов, рокендрол, гръмотевици и награди с "Тор: Любов и гръмотевици"

Историята на превърналия се във всеобщ фаворит на феновете Отмъстител вече връхлетя кината.

Някак сме свикнали да не асоциираме лятото с големи филмови премиери, но 2022 г. се старае да ни убеди в противното.

Вижте, например, Тор: Любов и гръмотевици. Дългоочакваната продукция изправя Тор пред най-голямото предизвикателство в живота му до момента – търсенето на вътрешен мир. Само че то е особено трудно за постигане, когато трябва да се изправиш пред безпощадния галактически убиец Гор - Касапина на богове, заклел се да унищожи всички божества, а и току-що си открил, че вече не си единствения и неповторим Тор, тъй като бившата ти приятелка някак е успяла да овладее силата на магическия Мьолнир и се е превърнала в Могъщия Тор.

Тор

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВИЯТ ФИЛМ ЗА ТОР ИДВА С ЦЯЛА ПЛЕЯДА ХОЛИВУДСКИ ЗВЕЗДИ

Истината е, че Тор: Любов и гръмотевици обещава най-бомбастичното кинопреживяване на лятото, изпълнено с неподправения хумор и впечатляващ екшън, плод на забележителното въображение на носителя на "Оскар" Тайка Уайтити, който се завръща като режисьор след успеха на Тор: Рагнарок. Като емблематичния Тор отново ще гледаме родения за ролята Крис Хемсуърт, в компанията на носителите на "Оскар" Натали Портман като Джейн Фостър и Крисчън Бейл като Гор – Касапина на богове, придружавани от всеобщите любимци – Пазителите на Галактиката.

С приятелите ни от Форум Филм България пък ще изненадаме двама от вас с оригинални филмови награди - комплект от чанта и ексклузивен комикс или комплект от раница и ексклузивен комикс. Условията, сроковете и подробностите ще откриете в нашия официален Instagram акаунт.

Настава време за любов, рокендрол и гръмотевици с Тор: Любов и гръмотевици, вече в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA