Зоуи Кравиц съжалява за реакцията си след шамара на Оскарите

"Да си артист не означава всички да те обичат или всички да те мислят за готин", категорична е тя.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 19 август 2022

Ние може да сме оставили тазгодишните награди "Оскар" в миналото, но Зоуи Кравиц със сигурост не е.

След като напълно шокиращо Уил Смит удари шамар на Крис Рок, звездата от "Големите малки лъжи" коментира ситуацията в социалните мрежи, но сега признава, че е искала да се справи "с това по различен начин".

dfgh

"Разкъсвам се какво да кажа точно сега. Имам много сложни чувства около това", споделя тя пред Wall Street Journal в ново интервю. "Иска ми се да бях постъпила по различен начин. Страшно е да кажеш нещо грешно или да правиш противоречиви изявления, защото изкуството е разговор. Според мен това винаги трябва да е целта. Интернет е обратното на разговор. Интернет е мястото, в което хората излагат мненията си и не приемат обратна връзка."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗОУИ КРАВИЦ Е НАИСТИНА БЛАГОДАРНА ЗА ЧАНИНГ ТЕЙТЪМ

Зоуи добавя още: "Да си артист не означава всички да те обичат или всички да те мислят за готин. Става въпрос за изразяване на нещо, което се надяваме да предизвика разговор, да вдъхнови хората или да ги накара да се почувстват забелязани. Мисля, че в момента съм на място, където не искам да изразявам себе си чрез  туит. Искам да изразявам себе си чрез изкуството.”

ОЩЕ ОТ GRAZIA: УИЛ СМИТ ПУСНА ВИДЕО С ИЗВИНЕНИЕ ЗАРАДИ ОСКАРИТЕ

vbn

След като на сцената Крис Рок направи неуместен коментар по адрес на Джейда Пинкет Смит, съпругът ѝ се качи на сцената и макар че все пак взе статуетката за Най-добър актьор в главна роля, след това подаде оставка от Академията и получи забрана да посещава нейни събития в родължение на 10 години.

"Уил се справя добре. Прекарва много време с Джейда и е щастлив от постоянната ѝ подкрепа. Те са много близки, защото семейството е всичко за тях", коментират източници наскоро.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA