Да, Деми Ловато не е била щастлива от кариерата си

Певицата споделя откровено, че хиперженствеността в самото начало се е случила по принуда.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 22 август 2022

Спомняйки си ударното начало на своята кариера, Деми Ловато признава, че е била принудена да бъде женствена.

След като в петък се завърна с осмия си студиен албум, 29-годишната певица директно заяви, че не е знаела коя е всъщност, докато останалите са я насочвали към образа на "хиперженствената попзвезда".

Говорейки за новия си албум "HOLY FVCK", изпълнителката разкри, че гневът, сексуалността и миналите травми са вдъхновили музиката ѝ, а нейният екип често е определял посоката, в която ще върви.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕМИ ЛОВАТО ВЪРВИ ПО ПЪТЯ НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО

"Не знаех коя съм, имах екип, който се опитваше да ме принуди да бъда суперженствена звезда. Бях нещастна от това. Качвах се на сцената, носейки трика и високи обувки, в които бях нещастна. И танцувах. Правех различни хореографии, но не бях щастлива", казва тя, уточнявайки, че всеки текст в новия проект е вдъхновен от лични преживявания и ситуации.

"Излязох от клиниката и имах още неразрешени травми, с които не се справих по време на лечението. Тогава си казах, че е нормално да се чувствам ядосана и да имам подобни емоции", продължава певицата.

Ловато не крие, че през целия си живот се е чувствала като под микроскоп, а съветът, който би дала на своето 15-годишно Аз, е следният: "Красива си, не трябва да отслабваш, не се съди толкова строго", макар тогава всеки да коментира външния ѝ вид.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕМИ ЛОВАТО ОБЯСНИ ЗАЩО ВЕЧЕ ИЗПОЛЗВА "ТЕ"

"Деми е много щастлива и се намира в чудесен период. Тя е в здравословна връзка с музикант", сподели преди седмица, източник, близък до нея. Става дума за Джордан Лютс, а по всичко изглежда, че двамата се наслаждават на компанията си.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA