Крис Нот се завърна с нов проект

След скандалните разкрития от последните няколко месеца, Тузара прави малки стъпки към светлината на прожекторите.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 04 септември 2022

Крис Нот се завърна към актьорството след скандалните обвинения в сексуално насилие.

Макар и далеч от Бродуей, той застана за първи път пред публика, участвайки в постановката "Носорог" в Масачузетс.

"Беше добре прието. Той получи овации в края", разкрива източник на Page Six за първата публична изява на екранния Тузара след като участието му в продължението на "Сексът и градът" беше преустановено заради противоречивите твърдения.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИС НОТ ЗА СКАНДАЛА МЕЖДУ САРА ДЖЕСИКА И КИМ КАТРАЛ

"Исках да го направя от години и бях близо до това да го продуцирам във фестивалния театър в Англия. Тогава дойде Ковид и хората наистина не искаха да видят авангардната драматургия на Йонеско", казва Нот.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: И ПРОСТО ЕЙ ТАКА... НЯМА САМАНТА, PELOTON СЕ СРИНА, А ХЕЙТЪТ НЕ СПИРА

Оказва се, че театърът заема първо място в сърцето на актьора и според британски критици, не е изключено скоро да го видим като главно действащо лице в други постановки.

След изключването му от екипа на "Сексът и градът" заради различни сексуални обвинения от две различни жени, Крис бе уволнен и от сериала на NBC "The Equalizer". И въпреки че със Сара Джесика Паркър са близки приятели зад камера, тя публично зае другата страна в конфликта.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКВИ СА ХОНОРАРИТЕ ЗА ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ"?

"Не знам дали съм готова да говоря за това, но не мисля", коментира тя тогава. Попитана дали е разговаряла с екранния си партньор, Сара Джесика отговори просто "Не".

След това трите със Синтия Никсън и Кристин Дейвис нарушиха мълчанието си, публикувайки съвместно изявление в социалните мрежи. 

"Изключително тъжни сме да чуем обвиненията към Крис Нот. Подкрепяме жените, които споделиха своето болезнено преживяване. Знаем, че сигурно им е било много трудно да го направят и ги поздравяваме за това." Към този момент липсва категорично развитие на ситуацията.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA