Подкастът на Меган Маркъл се завръща

Херцогинята на Съсекс постави проекта на пауза заради смъртта на кралицата, но продължава напред.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 05 октомври 2022

Меган Маркъл проведе разговор за "токсичните азиатски стереотипи" в първия си подкаст епизод след смъртта на кралицата.

Херцогинята на Съсекс и журналистката Лиза Линг обсъдиха културното многообразие в Лос Анджелис и стигнаха до заключението, че допреди няколко години е имало сериозни предразсъдъци, дори на територията на Холивуд.

фгхй

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА ТОЗИ МОМЕНТ МЕЖДУ УИЛЯМ И ХАРИ

"Подобно е на фаталната жена. Жената, която е красива и смъртоносна. Защото не можем просто да бъдем красиви. Трябва да знаем цената си, без да бъдем злата кралица", коментира Линг.

fghj

Самата тя уточнява, че липсата на "азиатски представители" в кабелната телевизия и новинарските канали всъщност са я накарали да се насочи към журналистиката.

"Ако трябва да съм честна, причината, поради която изобщо се занимавам с телевизионна журналистика, беше, че докато растях, това ми изглеждаше единственият достъпен път за мен."

cvfgbhj

Разказвайки историята си, Линг сподели още. "Родителите ми се разведоха, когато бях на седем години, телевизорът винаги беше включен у дома. Беше любимата ми детегледачка. И преди съм имала фантазии да бъда част от това по някакъв начин, защото си мислех,  че ако мога да се справя с телевизията, може би ще имам по-добър живот един ден. Но никой не изглеждаше като мен по телевизията, освен Кони Чънг."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХАРИ И МЕГАН СА БИЛИ НА КОСЪМ ОТ РАЗДЯЛА

В последните епизоди на подкаста съпругата на принц Хари говори за расизма и стереотипите със Серина Уилямс, Марая Кери и Минди Калинг, но е очевидно, че разговорът не спира дотук.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA