Кортни Кардашиян вече не е близка със сестрите си

Риалити звездата смята, че просто "животът не е същият".

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 07 октомври 2022

Вярвате или не, Кортни Кардашиян вече не е толкова близка със сестрите си. И обяснява защо.

Най-голямата сестра от клана Кардашиян-Дженър взе участие в подкаста "Not Skinny But Not Fat", разкривайки, че нещата с Ким и Клои са започнали да се променят през 2018 г., когато двете са били напът да станат майки.

"Просто почувствах, че те наистина са свързани, сякаш преминават през едни и същи неща", споделя Кортни.

fvgbhn

"В този момент бях недоволна от старото ни риалити "Keeping Up With the Kardashians", отчасти защото двете някак се събраха. С Клои бяхме заедно постоянно, а след това се обърнаха и изведнъж бяха само двете."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЛАБОРАЦИЯТА НА КИМ КАРДАШИЯН И DOLCE & GABBANA Е ФАКТ

По същото време КК започва терапия и все още вярва, че има нужда от време за себе си, вместо постоянно да е в компанията на своите сестри.

"Мисля, че някои чувстваме необходимостта да се дистанцираме понякога и да вършим нашите си неща, да не сме постоянно с другите."

cdfvgbn

"Обичам да пазя този балон за себе си и, както се казва, да защитавам енергията си. Просто харесвам собствения си малък свят. Да вляза в него, когато реша и след това да се измъкна обратно, когато съм готова."

На финала любимата жена на Травис Баркър подчерта, че двете с Клои отново са близки, макар нещата все още да изглеждат по различен начин.

"Говорих с нея през цялото време, докато беше в Милано. Бяхме на FaceTime всеки път, в който водех децата на училище. Тази сутрин също се видяхме. Мисля, че просто животът не е същият. Мисля, че аз съм на различно място в живота си."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA