Maneskin ни завещават любовно писмо в "The Loneliest"

Новият сингъл на бандата завладява само с първите няколко секунди. И така до края. И така всеки път, в който го пускате.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 октомври 2022

Фотография: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

След феноменалното музикално лято, пълно с концерти, които движат кариерата им на пълни обороти, Måneskin представят дългоочаквания сингъл "The Loneliest".

Излизайки от зоната си на комфорт с ново звучене, за бандата "The Loneliest" е ода към класическите рок балади от старата школа. С чувствени вокали и наелектризиращи китарни сола, парчето показва членовете ѝ в най-уязвимата им, но и същевременно най-уверена светлина.

"Толкова сме развълнувани феновете ни най-накрая да чуят песента - тя означава много за мен, това е личен проект, но се надявам, че всички ще можете да го приемете по свой собствен начин", споделя Дамяно. "Снощи имахме изненадващо шоу в Лондон и изпълнихме "The Loneliest" на живо за първи път, реакцията на феновете беше уникална!"

Maneskin

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЛЮБИМИТЕ НИ МОМЧЕТА СА ОТ ЕВРОПА, НО И ОТ MANESKIN

Факт е, че членовете на Måneskin имаха динамична година и обиколиха сцени в Япония, Америка, Европа и "отвъд", но са категорични, че нямат търпение да продължат обиколката си с "още повече музика през 2023 г."

Все пак хитовото им парче "Supermodel" събра над 170 милиона стрийма само за няколко месеца, спечели статуетка VMA и циментира статута им като абсолютните музикални фаворити. And we can't get enough.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA