Ник Джонас за музиката, семейството и текилата

Jonas Brothers се завръща с шести студиен албум, но братът на Джо и Кевин далеч не спира до музиката.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 11 октомври 2022

Ник Джонас коментира събирането на Jonas Brothers, 30-ия си рожден ден и начинанията извън музиката.

Три години след като стартира бранда за текила Villa One, съпругът на Приянка Чопра добавя към автобиографията си Villa One Tequila Gardens - новата гореща локация за хранене и нощен живот.

"Мисля, че беше опит да запазим усещането, което имахме при създаването на марката. Страхотна храна, страхотна музика и страхотна текила - мотото ни, което се обобщава в думите: "За живота, какъвто трябва да бъде", разказва Ник.

По време на пандемията певецът каза, че е придобил известни умения и сам е започнал да създава някои от напитките. Сега на място ще се сервират повече от 140 текили и десетки коктейли, включително 20 вида маргарита и "модерна мексиканска храна".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТАЗИ ИСТОРИЯ НА ПРИЯНКА ЧОПРА ДЖОНАС Е ЗА ЗНАЧЕНИЕТО НА УВАЖЕНИЕТО

Изпълнителят на "Closer" дори отпразнува скорошния си 30-и рожден ден в новооткритото заведение като част от изненадата на половинката му, включваща пътуване до Аризона и посещение на любимото му голф игрище.

vbn

За бягството, "подготвено и планирано" от звездата от "Куантико", Джонас казва: "Това, което винаги обичаме да правим, когато празнуваме, независимо дали са рождените ни дни или други събития, е да имаме страхотно изживяване с нашите приятели. Бяхме съсредоточени върху голфа, но имахме и много други дейности. Прекарах страхотно и се почувствах много обичан."

Твърдението не е никак изненадващо предвид фокуса на Ник върху семейството и случващото се далеч от светлината на прожекторите.

"Времето със семейството е най-важното. Независимо дали това означава да сме просто у дома или в друг град", категоричен е той.

Въпреки това запаленият голфър споделя, че продължава да намира време за спорта. "Голям фен съм, помага ми по много начини. Смятам, че е най-подходящият начин да избистриш главата си - да излезеш навън и да се раздвижиш."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРИЯНКА ЧОПРА, НИК ДЖОНАС И ТРУДНАТА ЧАСТ ОТ СОЦИАЛНАТА ИЗОЛАЦИЯ

vbnm

Ник продължава напред с Джо и Кевин, тъй като вече подготвят шестия си студиен албум като Jonas Brothers.

"Имам представа за това как ще звучи новата ни музика. Имаме усещането, че това е най-добрият ни проект до момента и просто нямаме търпение светът да го чуе", разкрива още той.

И макар повечето подробности около релийза да остават в тайна, Ник казва, че групата има "големи планове".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA