Гуинет Полтроу навърши 50 и се чувства "освободена"

Актрисата разсъждава върху нещата от живота и споделя, че се чувства щастлива след юбилея си.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 19 октомври 2022

Гуинет Полтроу е на 50 от по-малко от месец, но вече обича новото десетилетие от живота си.

"Фантастично е", споделя основателката на Goop. "Чувствам се наистина вдъхновенa, откакто навърших 50. Преди ме интересуваше толкова много какво мислят хората за мен. Сега не ми пука. Толкова е хубаво! Да не мислиш за мнението на хората означава, че си близо до себе си."

По време на събитие, организирано от wellness бранда на актрисата, тя разкри още, че преходът към 40-те далеч не е бил толкова спокоен.

дцфжгбн

"Когато навърших 40, бях развалина", признава тя. "Тогава наистина имах криза на средната възраст. Бях в разгара на големи промени. Исках да приключа брака си с Крис и да се върна в САЩ, така че с мен се случваха много неща."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЪЩЕРЯТА НА ГУИНЕТ ПОЛТРОУ ИМА МНЕНИЕ ЗА GOOP

"Мисля, че преходът в по-сериозна възраст е особено труден за жените поради това, което обществото ни налага - че когато загубим репродуктивната си способност, вече не се чувстваме желани, важни или видими."

А за тазгодишния си юбилей, допълва: "Но аз наистина нямам проблем с това да навърша 50. Чувствам, че някакво невероятно освобождаване идва насам."

цжбн

В момента Гуинет е омъжена за продуцента Брад Фалчук и смята, че е истинска късметлийка.

"Имах късмета да срещна Брад, когато ценностите ни наистина се подредиха. Като цяло работим наистина усилено, за да поддържаме брака си", казва актрисата. 

"Не успях да накарам първия да проработи и го приех като огромен провал. Все още е така. Децата са разочаровани и никога няма да е същото, както ако бях останала с баща им. Знаейки колко болезнено беше да се разведа, внимавам да остана последователна и да не позволявам да се натрупват проблеми този път", категорична е Полтроу.

цжб

ОЩЕ ОТ GRAZIA: И ВИЕ ЛИ ПРОПУСНАХТЕ НОВОТО ШОУ НА ГУИНЕТ ПОЛТРОУ?

Когато става въпрос за завръщане към актьорството обаче носителката на "Оскар" не е толкова категорична.

"Имам ли някакви планове да се върна към актьорството? Всъщност не", разкрива тя, чиято последна главна роля беше в сериала "The Politician" от Netflix.

"Не копнея за това, не ми липсва. Страстта може да се разпали отново в различни моменти от живота ми. Живяла съм достатъчно дълго, за да знам, че никога не можеш да правиш предположения за това кой ще бъдеш след време. Така че никога не казвам никога!".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA