Спечелете епични награди от епичния "Аватар: Природата на водата"

Джеймс Камерън дава категорична заявка отново да преобърне представите ни за качествено киноизживяване.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 декември 2022

Фотография: Форум Филм България

Ако случайно вече не сме го осъзнали, на 16 декември ще получим поредното потвърждение, че всичко е свързано.

Тринадесет години, след като мегахитът Аватар на Джеймс Камерън ни отведе на пътешествие в един от най-пълнокръвните и всепоглъщащи киносветове, създавани някога, в навечерието на Коледа ще се завърнем на Пандора с дългоочакваното продължение Аватар: Природата на водата.

Аватар

Присъединяваме се към Джейк, Нейтири и семейството им, които, повече от десет години след събитията в първия филм, се изправят пред лицето на завръщаща се заплаха, принудила ги да напуснат дома си и да търсят помощта на други на'ви племена.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЛЕДНИТЕ ФИЛМИ, КОИТО ДА НЕ ПРОПУСКАТЕ ТАЗИ ГОДИНА

Аватар

Лентата обещава да ни потопи в уникална атмосфера, разкривайки невиждани до този момент фантастични кътчета от извънземната луна - Пандора. Докато повдига завесата към трагедиите, които героите преживяват и битките, които са принудени да водят, за да останат живи и да запазят семейството си, новата творческа визия на Джеймс Камерън дава категорична заявка за пореден път да преобърне представите ни за зрелищно киноизживяване.

В главните роли ли? Ще видим само впечатляващи и любими имена като Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Клиф Къртис, Джоел Дейвид Мур, Кейт Уинслет и други.

А защото вярваме, че всяка вълнуваща премиера заслужава поне толкова вълнуващо отбелязване, с приятелите ни от Форум Филм България ще изненадаме двама от вас с подаръци - комплект от еко пазарска чанта и чаша с двойни стени или оригинален тефтер от Аватар: Природата на водата.

За да се включите в надпреварата, посетете официалния ни Instagram акаунт (или просто последвайте поста по-горе), изпълнете условията в описанието и стискайте палци да изтеглим вас! Крайният срок за участие е... , а победителите ще обявим след 12:00 ч. на... 

Аватар: Природата на водата - от 16 декември, само в кината на 3D, HFR 3D, IMAX 3D и 4DX, в дублирана и субтитрирана версия.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA