Дара Екимова пее за травматичните връзки в "Стокхолм"

Повтаряйте след нас. 🎵 Стокхолм, Стокхолм, имам този синдром, синдром... 🎵

Фотография: Вирджиния Рекърдс

Спокойно можем да потвърдим, че Дара Екимова е най-скоростно развиващият се млад изпълнител у нас.

През последната година тя взриви публиката с "Бягам" и "После ще му мислиш", представи се повече от успешно в "Като две капки вода", но и не слезе от върховете на класациите цели 12 седмици заради "Недей да ме будиш", която изпълнява в дует с Тино.

Дара Екимова

Новият музикален проект на изпълнителката носи на пръв поглед странното заглавие "Стокхолм" и всъщност засяга травматичното привързване към взаимоотношения и ситуации.

"Стокхолм" е от онези вдъхновения, които идват мигновено и необяснимо. Песента е метафоричен разказ за Стокхолмския синдром. Връщаме се към нещата, от които ни боли, към онези, които ни нараняват, защото сме в капана на емоционална зависимост", споделя самата Дара.

Текстът е написан от нея в съавторство с Искрен Тончев – Искрата, режисьор и сценарист на видеото е Бойко Щонов, а в ролята на оператор влиза Калоян Игнатов. Задължително е да го изгледате. За-дъл-жи-тел-но.

Дара Екимова

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПЕТАТА СТИХИЯ? О, КАЗВА СЕ ДАРА ЕКИМОВА

И макар необичайният феномен, който е Стокхолмският синдром, все още да се свързва с изграждането на емоционална връзка между заложник и похитител, той всъщност вирее в най-различни житейски форми.

Смеем да твърдим, че ние също изградихме емоционална връзка с песента. Може би сме пристрастени, но ще бъде на replay цяло лято.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA