Бившата съпруга на Кевин Костнър с победа в съда

Кристин Баумгартнер си издейства повече от двойна издръжка за децата.

Ася Иванова
Ася Иванова 13 юли 2023

Фотография: Profimedia

Бившата съпруга на холивудската звезда Кевин Костнър - Кристин Баумгартнер, извоюва голяма победа в съда. Тя успя да си уреди месечна издръжка за децата в размер на 129 000 долара.

Тя първоначално искаше 250 000 долара с аргумента, че със сумата ще може да продължи да поддържа досегашния начин на живот на децата й. Със сигурност обаче е доволна от развоя на делото, тъй като Костнър бе склонен да даде едва 52 000 долара, освен че бе съгласен да поеме всички разходи за тримата им наследника. От съдебното решение става ясно още, че двамата ще си делят повечето разходи за Кейдън на 16 г., Хайес на 14 г. и дъщеря им Грейс на 13 г. Очаква се обаче адвокатите на актьора да обжалват решението и присъдената сума може да бъде променена.

Кевин Костнър, съпругата му и децата

Преди дни пък Кристин получи заповед от съда до края на месеца да напусне дома на Костнър. Тя продължи да живее в имението на бившия си мъж и отказваше да си тръгне, въпреки че според предбрачния им договор е задължена да се изнесе в рамките на месец след подаването на документите за развод. Този умел ход на Баумгартнер бе с цел да изнуди актьора да й даде по-висока издръжка.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA