"Просто ей така..." се завръща с трети сезон

Четвъртък ще бъде епичен. Ким Катрал се завръща във финалния епизод.

Ася Иванова
Ася Иванова 23 август 2023

Фотография: HBO Max

Любимият сериал на всички момичета (а и не само!) "Просто ей така..." ще се завърне с трети сезон. Това бе обявено от Warner Bros. Discovery, дни преди финала на втория сезон, който ще бъде този четвъртък.

"Развълнувани сме, че ще прекараме повече време във вселената на "Сексът и градът", разказвайки нови истории за живота на тези привлекателни и амбициозни герои, изиграни от невероятни актьори. Просто ей така... ще дойде със своя трети сезон," разкрива изпълнителният продуцент на сериала Майкъл Патрик Кинг.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРИКЛЮЧВА ЛИ ВРАЖДАТА НА МОМИЧЕТАТА ОТ "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ"?

Просто ей така

"Радваме се да споделим, че след старта на втория си сезон сериалът се нарежда на първо място в класацията на HBO Max за оригинално съдържание  и е най-гледаният оригинален сериал в стрийминг платформата Маx в Щатите в момента. С наближаването на дългоочаквания финал на сезона в четвъртък даваме зелена светлина на Майкъл Патрик Кинг и великолепните му колеги от сценаристи, продуценти, актьори и всички от този невероятен екип, които 25 години по-късно продължава да ни очарова с увлекателни изтории с динамични приятелства. Нямаме търпение зрителите да видят къде ще отведе третият сезон любимите ни нюйоркчани," споделя от своя страна Сара Обри, ръководител на отдел "Оригинално съдържание".

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МОЛИ РОДЖЪРС И ДАНИ САНТЯГО ЩЕ НИ ДАДАТ ОНОВА, КОЕТО ОЧАКВАМЕ ОТ ВТОРИЯ СЕЗОН НА "ПРОСТ ЕЙ ТАКА"

Просто ей така

Просто ей така

Междувременно всички очакваме с нетърпение финалния епизод на сериала, когато ще бъде и дългоочакваната поява на Ким Катрал. Очаква се това да бъде и кулминацията в сагата. Актрисата, която години наред се кълнеше, че няма да участва повече в поредицата, изненадващо се съгласи да се завърне, макар и само за една сцена. Дали обаче ще явидим и в третия сезон, засега само можем да гадаем. И да се надяваме. Безспорно, вторият сезон на "Просто ей така..." се открои като "идеално въведение към лятото" и дори бе обявен за "блестящо гледаем" от The Guardian и "секси", "дързък" и "изпепеляващ" от People.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РАЗКРИХА ПОДРОБНОСТИ ЗА РОЛЯТА НА КИМ КАТРАЛ

Просто ей така

Финалът на сезона е в четвъртък, а всички епизоди от предния сезон, както и сезоните на оригиналния сериал "Сексът и градът" са налични за гледане в стрийминг платформата HBO Max и у нас.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРИСТИН ДЕЙВИС С ШОКИРАЩО ИЗКАЗВАНЕ ЗА ЗАВРЪЩАНЕТО НА КИМ КАТРАЛ

Просто ей така

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA