Селена Гомес и Бени Бланко дебютираха като двойка

Певицата сподели две снимки, които накараха феновете й да я засипят с похвали.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 декември 2023

Фотография: Profimedia

Селена Гомес е на върха на щастието и не се притеснява да го изкрещи на света.

След като сподели, че има нов мъж до себе си, певицата направи и дебют с приятеля си в социалната мрежа Instagram. Тя сподели два кадъра, на които е с колегата си, музиканта и продуцент Бени Бланко. На едната снимка двамата се целуват страстно, докато тя е в обятията му, а на другата двамата позират с група приятели, доказвайки, че вече са представили своята половинка на близките си. "Ню Йорк, моите любими моменти с теб тази седмица", коментира публикациите Селена. Предполага се, че Бени е придружил певицата на рождения ден на най-близката й приятелка Тейлър, който отпразнуваха в сряда.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЧЕРВЕНИЯТ ЛАК НА СЕЛЕНА ГОМЕС Е ИДЕАЛЕН ЗА ПРАЗНИЦИТЕ, А И СЛЕД ТЯХ

Селена Гомес и Бени Бланко

Феновете на Селена останаха възхитени да видят своята любимка щастлива и не пропдунаха да я похвалят. "Щастлив съм за теб, Сел", коментира под кадрите един от феновете й, докато друг добави: "Заслужаваш всичко". Трети се съгласи: "Толкова съм щастлив за теб. Ти заслужаваш света", а четвърти написа: "Обичаме да те видим да живееш най-добрия си живот!!"

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЕТО КАКВО ОБИЧА ДА ПОХАПВА СЕЛЕНА ГОМЕС КЪСНО ВЕЧЕР

Селена Гомес и Бени Бланко

Бени също е активен в Instagram, като редовно споделя видеоклипове с готварски, които Селена веднага одобрява. Може би това е едно от нещата, които свързват двойката, тъй като Гомес е домакин на готварско шоу на HBO Max, Selena + Chef.

Селена и Бени се познават от много години. Двамата дори заснеха заедно песента Can't Get Стига през 2021 г., когато по сценарий трябваше да подскачат върху огромно легло.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA