Иновативни решения за дезинфекцията на #BringTheBloggers Vol.3

За да бъде третото издание на #BringTheBloggers още по-сигурно, открихме няколко иновативни начина, с които да се почувстваме защитени.

С нетърпение очакваме третото издание на #BringTheBloggers утре, за да може да бъдем отново заедно! Имайки предвид настоящата ситуация обаче, нямаше как да не се замислим за начините, по които бихме могли да ви осигурим нужния комфорт, така че да се чувствате защитени и спокойни за здравето си.

Решихме, че за да бъдете в сигурни ръце, ще се нуждаем от високоефективни машини и гарантирана отговорност за здравето на всички присъстващи. Именно затова поканихме нашите партньори по дезинфекция Z Innova!

Двете висококачествени машини, които се грижат за безупречната хигиена, ще можете да откриете на входа на събитието, както и на втория етаж. Всеки наш гост ще има възможността да изпробва за първи път бързата и същевременно ефикасна технология на кабината, която дезинфекцира с лекота от глава до пети.

57

Тя е изработена от висококачествени материали според най-високите норми за сигурност в ЕС. Подходяща е за детски и инвалидни колички, модерна е, лесна за управление и повече от верен съюзник в желанието ни да направим #BringTheBloggers Vol.3 още по-сигурно и забавно преживяване!

Именно защото ще спазим всички противоепидемични мерки, наложени от Министерството на здравеопазването, местата в залата са ограничени, така че използвайте последния момент, за да запазите своето, като изпратите имейл на events@atticaeva.bg или се регистрирате в официалната Facebook страница на събитието.

#BRINGTHEBLOGGERS VOL.3:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA