Най-очакваните музикални албуми тази година

Нека видим кой ще се състезава за първото място в тазгодишния ни Spotify Wrapped. Росалия, гледаме към теб!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 януари 2022

Ясно е, че голяма част от звездите не обявяват албумите си повече от три месеца преди тяхното излизане, но обръщайки поглед към всички аспекти на светския живот, нямаше как да пропуснем музиката. За момента на хоризонта виждаме няколко любими лица, чиито парчета сме слушали до пръсване. Хванахме и две завръщания. Най-общо казано, ще има доста парти емоции.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "355", "МОРБИУС" И ДРУГИТЕ HOT ФИЛМИ НА 2022 Г.

Описван като "нова звукова вселена от съзнанието на The Weeknd", албумът "Dawn FM" следва музикалната линия на "After Hours" и хитовете "Blinding Lights" и "Save Your Tears", и се превърна в първия успешен проект на годината. На пазара е от 7 януари!

Stromae се завърна на музикалната сцена с гръм и трясък и след като сложи край на музикалната си кариера през 2015 г., сега обяви, че предстоящият му албум "Multitude" ще излезе на 4 март. Повече за него - в следващия брой на GRAZIA.

57

В седмия ден от първия пролетен месец Доли Партън ще добави автор към иначе впечатляващата си биография, издавайки трилъра "Run Rose Run" в колаборация с Джеймс Патерсън. Към него тя ще представи едноименен албум с цели 12 парчета, вдъхновени от сюжетната линия. That's new!

57

Въпреки че направи заявлението за грандиозна фиеста още миналата година, Камила Кабейо само ни раздвижи с първия сингъл от предстоящия си студиен албум "Familia". Към момента той няма официална премиерна дата, но силно се надяваме да бъде възможно най-скоро.

2022 г. може да влезе в историята като годината на музикалните завръщания, защото освен Stromae, със съвсем нов албум ще ни "почерпи" и Аврил Лавин. Не знаем за вас, но ние от време на време продължаваме да се сещаме за "What The Hell".

Появата на Росалия завинаги промени възприятията по отношение на фламенкото и просто ни накара да се движим под звуците на изключително запомнящия ѝ се глас. След няколкото колаборации с The Weeknd, отново е време да я чуем соло във втория ѝ студиен албум "Motomami". Очакваме дата.

Съвсем наскоро продуцентът, с който Кендрик Ламар работи, обяви, че предстоят много интересни и нови проекти. Още през 2021 г. рапърът спомена излизането на поредната си студийна колекция и макар към момента да няма име или допълнителни подробности, очакваме я през лятото.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 15-ТЕ СЕРИАЛА, КОИТО ОЧАКВАМЕ И ЩЕ ГЛЕДАМЕ ПРЕЗ 2022 Г.

4\

Започнала от редиците на Disney Channel, в последните няколко години Сабрина Карпентър доказа себе си като несравним автор на музика. Новият ѝ сингъл "Fast Times" трябва да излезе всеки момент, а албумът очакваме до края на 2022-ра. Заглавието му е някъде измежду парчетата от последната година.

Убеден съм, че когато Нормани пусна "Motivation", и вие дълго време сте опитвали да извадите припева от главата си. Бившата 1/5 от Fifth Harmony ще ни предложи албум с 12 съвсем нови парчета съвсем скоро. Ако съдим по постовете ѝ в социалните мрежи, намекващи, че лятото "ще бъде пожар", очакваме разходките по плажа да носят нейния R&B дух.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA