Няколко V cute грим визии за вашата романтична вечер

Ако в главата ви се въртят червено червило, обемни къдрици и френски маникюр, затворете страницата още сега.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 февруари 2022

Фотография: Pexels

Понеделник е. 14 февруари. Работен ден. Но и Свети Валентин. Шансът мейлите от познати и непознати да се съобразят с факта е малък, така че вероятно ще се наложи подготовката за любовната вечер да се случи бързо. С нашите грим предложения това не е условие, а логична предпоставка.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИДЕИ ЗА СТРАХОТЕН МАНИКЮР ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

AS ИЗЧИСТЕНО AS POSSIBLE 

Вярно, че тази тенденция непрекъснато излиза от мода и се връща под светлината на прожекторите, но е най-удачният вариант за Свети Валентин, ако не обичате да отивате over the top без причина. Слагате минимално количество фон дьо тен, руж, пудра и страшно деликатен гланц за устни.

И БЛЯСЪК, И ЦВЕТОВЕ

Ако плановете ви за празника случайно включват нещо екстравагантно, екстравагантният грим е задължителен. Разбирайте: поне няколко, различни от един друг, нюанса сенки, бляскави акценти, ясно дефинирани вежди и плътно покритие на всеки милиметър от лицето.

НЕОН? НЕ, ДВОЙНО ПОВЕЧЕ НЕОН

Може би най-интересният начин да бъдете едновременно отличителни, но не и скандални, е да изберете неонов цвят, който да поставите около клепача си. Синхронизирайте с маникюр в същата гама и оставете останалата част от макиажа на базисно ниво.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОЩЕ БЪРЗИ ИДЕИ ЗА ГРИМ И ПРИЧЕСКА В ДЕНЯ НА ВЛЮБЕНИТЕ

ЧЕРВИЛО, НО НЕ ЧЕРВЕНО

Разбира се, винаги може да оцветите устните си в червено и да се слеете със сърцевидните балони и розите наоколо, но защо да го правите? В случай че подчератете скулите си и нанесете определено количество хайлайтър, финалният щрих е тъмнокафяв.

ПОЧТИ КЛАСИЧЕСКИЯТ ОПУШЕН ПОГЛЕД

В случай че сте склонни да се доверите на Ева Лонгория, потърсете по-меки, опушени тонове като матово сиво за гънките на клепачите и тъмнокафяво за самите тях. Комбинацията просто крещи секси поглед. Останалото зависи от вас.

МАЛКО ЗЕЛЕНО

Още в началото на годината стана ясно, че зеленото ще бъде сред най-големите трендове на 2022-ра. В грим визията то може да присъства по изключително деликатен начин, който в същото време ще кара останалите да ви гледат право в очите. Не защото етикетът го изисква.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA