Да, Карди Би е наясно, че дъщеря й има чанта за 8000 долара

И, не, изобщо не смята тепърва да започне да се съобразява с общественото мнение.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 септември 2020

Склонността на Карди Би към екстравагантните и бляскави неща не е тайна за никого. Преди няколко седмици рапърката подари изработена по поръчка чанта Birkin на Megan Thee Stallion, за да отпразнува общата им колаборация, във видеото на която участие взе и Кайли Дженър.

В средата на юли дъщерята на Карди - Кълчър, която навърши две години, получи чанта от същия бранд като подарък от баща си. Да, тази чанта струва 8000 долара. И, да, хейтърите определено получиха храна за размисъл. 

Вчера изпълнителката с опасно хапливия език, сподели нова поредица от кадри, които отново предизвикват коментари в публичното пространство.

https://www.instagram.com/p/CEk6BoHARWs/

"Аз и моето бебе", гласи описанието под снимката, в която виждаме Кълчър с розов костюм с принт, бели обувки и големи слънчеви очила, докато Карди позира с розов костюм в две части, брошка Chanel и чифт бели слънчеви очила. И двете с чанти Birkin, разбира се.

https://www.instagram.com/p/CCcZT5LgYtU/

"Когато известни личности купуват на децата си бижута и дизайнерски неща, хората казват, че децата не се интересуват от това, а само от играчки и бонбони", споделя Карди преди няколко седмици, след като интернет пространството полудя заради ексцентричния подарък по случай 2-рия рожден ден на Кълчър.

"Да, те се интересуват само от играчки и бонбони, но работата е в това, че децата също излизат навън. Разбирате ли какво казвам? Децата ходят по ресторанти, децата отиват на изискани места, децата на знаменитостите ходят и по червени килими."

https://www.instagram.com/p/CEAsTSBgt_H/

Карди за пореден път заявява, че не се интересува от чуждото мнение, тъй като каквото и да направи, тя знае, че ще бъде подлагана на критика заради избора си. "Ако нося Cha-nay-nay, моето дете ще има същото, разбирате ли ме? Няма толкова голямо значение какво харесват децата. Ако зависеше от тях, щяха да бъдат навън по памперси. Защото ако изглеждах като лоша и скъпа кучка, а детето ми като клошар, тогава всички щяха да говорят глупости."

Ако трябва да сме честни, странно е 2-годишно дете да има по-скъпи аксесоари, отколкото вероятно всички ние в гардероба си, но това е животът под светлината на прожекторите. И без значение дали го харесвате или не, Карди е права, че критиката ще бъде постоянна, каквото и да направи. Но и това е част от живота в Холивуд.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA