Netflix ще продуцира документален сериал за Кание Уест

Стрийминг платформата обещава личен поглед към живота на една от най-противоречивите публични личности.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 април 2021

Netflix не се свени да раздава пари, когато става дума за обещаващи звездни проекти. Следващият такъв в иначе впечатляващото им портфолио ще бъде документален сериал за последните две десетилетия от живота на Кание Уест.

Очаква се шоуто да обхване периода от смъртта на майка му през 2007 г. до неуспешната му президентска кандидатура миналата година, а екранното време да включва много непоказвани до този момент кадри, включително и такива, заснети лично от него.

Източници на Billboard съобщават, че се очаква сериалът да завладее каталога на стрийминг платформата още тази година, а предполагаемата му цена е около 30 милиона долара.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕНЯТ НА КИМ КАРДАШИЯН ЗАПОЧВА В 5:53 Ч., АМИ ВАШИЯТ?

Преди да попитате, бързаме да споделим, че не е ясно дали поредицата ще включва подробности за предстоящия развод на рапъра с Ким Кардашиян, въпреки че Крис Дженър намекна индиректно, че точно това се очаква да бъде фокуса във финалните епизоди от Keeping Up With The Kardashians.

Имайки предвид бума на звездни "документалки", с които Деми Ловато, Джъстин Бийбър, Тейлър Суифт, Били Айлиш и Шон Мендес изненадаха почитателите си напоследък, не сме изненадани от решението на Уест. Още повече, когато има сигурно милион неща за разказване.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA