Възможно е Хари и Меган да пропуснат тазгодишните Оскари

Херцогът и херцогинята на Съсекс са получили покана за най-важното филмово събитие, но се очаква да не я уважат.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 януари 2022

Кралските репортери неотдавна разкриха, че принц Хари и Меган Маркъл са получили покана за тазгодишната церемония по връчването на наградите "Оскар".

И докато на нас ни се струва повече от логично най-накрая да ги видим на червения килим, оказва се, че е възможно това да не се случи, тъй като въпросът вече предизвиква напрежение в редиците на фамилията.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИСТИНА ЛИ Е ТАЗИ БЕЗУМНА ТРАДИЦИЯ НА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО?

57

Причината е лентата "Спенсър" на Пабло Ларейн, която се очаква да бъде номинирана за няколко големи награди, включително тази за най-добра актриса за екранното превъплъщение на Кристен Стюарт. Това означава, че шансът да не се сблъскат лице в лице с актьорския състав и екипа е малък - неудачно, предвид данните, че принц Хари не е бил сред феновете на филма.

57

Източници, близки до херцога на Съсекс, разкриват, че той е бил "ужасен от филма" и въпреки че двамата с Меган са получили покана, не смята, че ще е подходящо да се присъединят към гостите на най-важното събитие във филмовата индустрия.

Очевидно Меган се е опитала да го успокои и убеди, че могат да игнорират всички или да бъдат учтиви за кратък период от време, но "Хари не е от хората, които могат да се държат фалшиво и нервите му все още не успокоени. Той мисли да пропусне шоуто, но Меган наистина иска да се върне на холивудската сцена."

"Спенсър" разказа в подробности последната Коледа на Даяна в Сандрингам, точно преди раздялата ѝ с принц Чарлз и въпреки че никой не направи официално изявление по темата, 27 март (датата на церемонията) наближава и предполагаме само времето ще покаже отговора на този въпрос, включително дали тя ще се състои изобщо.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA