Ще има ли втори сезон на "Просто ей така"?

Майкъл Патрик Кинг отхвърли всички спекулации, че Саманта ще се завърне на екран, но се надява HBO Max да даде зелена светлина за продължение.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 февруари 2022

Първият сезон на "Просто ей така" приключва утре и въпреки противоречивите мнения в публичното пространство, верните фенове на "Сексът и градът" вече очакват втори сезон.

Въпреки че към момента HBO Max не са потвърдили продължение на историята, Майкъл Патрик Кинг и Сара Джесика Паркър се надяват то да се случи.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: И ПРОСТО ЕЙ ТАКА... САМАНТА Я НЯМА, PELOTON СЕ СРИНА, А ХЕЙТЪТ НЕ СПИРА

57

"Направихме нещо, което беше трудно за изпълнение. Взехме позната история и я направихме отново, за добро и за лошо", споделя изпълнителният продуцент на проекта, докато екранната Кари Брадшоу казва, че донякъде всичко е въпрос на планиране. "Не искаме да минава твърде много време. Усещаме, че има инерция."

Точно тогава Кинг (a.k.a. движещата сила зад попкултурния феномен) казва, че до голяма степен тонът на шоуто се е повлиял от смъртта на Тузара, но това е бил оригиналният план за евентуалния трети пълнометражен филм.

"Идеята за филма беше наистина силна и имаше интерес. Изведнъж се оказа невъзможно да накарам четирите дами да участват", разкрива той. "Ким не искаше да влезе във филма. Приключила е с ролята на Саманта и въпреки разговорите, се оттегли."

Кинг обаче е доволен, че това не се е случило в лента за големия екран, защото не би могъл да изследва "пътуването на Кари".

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАЩО СЕКСЪТ И ГРАДЪТ НЯМА НИТО ЕДИН КОЛЕДЕН ЕПИЗОД?

В отговор на всички очаквания, че ще има грандиозно завръщане на Саманта във финала или в потенциалния втори сезон, той отговаря директно. "Не. Няма смисъл, защото тя каза това, което каза."

Твърд в позицията си, той е категоричен, че тази врата отдавна е затворена. "Единственото място за магическо мислене е в художествената литература. Мислейки по този начин, ще е страхотно да имаме Саманта. Нямам обаче реалистични очаквания Ким Катрал да се появи отново."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA