Бела Хадид за операциите, проблемите и живота в модния бизнес

Супермоделът е наясно, че стига да позволиш, индустрията може да те "счупи" без абсолютно никакъв проблем.

Бела Хадид неведнъж е коментирала големите проблеми в личния си живот. Ще продължава да го прави.

Изгрявайки от корицата на американския Vogue, супермоделът се фокусира върху предизвикателствата, с които се сблъсква ежедневно, но най-вече разказва в подробности за способността си да маскира проблемите с професионализъм.

"В продължение на три години, докато работех, всяка сутрин се събуждах истерична, в сълзи, сама", разкрива тя в априлския брой на изданието. "Отивах на работа, плачех до обяд, довършвах деня си, после се прибирах в произволен малък хотел за през нощта, когато плачех отново. Събуждах се сутрин и се случваше същото."

Битката обаче не е започнала с дълбоко навлизане в модната индустрия. Напротив, тя върви с нея през по-голямата част от живота ѝ. Особено в осми клас, когато е започнала да изпитва тревожност, изтощение, главоболие, болки в костите и плач, вероятно свързан с диагностицираната лаймска болест.

И макар изброеното досега да не се случва със същия интензитет и към настоящия момент, тя продължава да се сравнява с останалите. Най-вече с по-голямата си сестра - Джиджи Хадид.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БЕЛА ХАДИД НАПРАВИ БОЛЕЗНЕНО ОТКРОВЕНИ ОТКРИТИЯ В INSTAGRAM

"Аз бях по-грозната сестра. Бях брюнетката. Не бях нито толкова готина, нито толкова общителна, колкото Джиджи. Хората наистина ми го казваха. За съжаление, когато го чуеш толкова много пъти, започваш просто да вярваш", споделя още Бела. "С годините станах добра актриса. Сложих си усмихнатото и силно лице. Винаги се чувствах сякаш имам какво да докажа. Останалите могат да казват каквото си искат за това как изглеждам, как говоря, как се държа. Но за седем години не съм пропускала работа, не съм отменяла работа или закъснявала за такава."

Противно на широко разпространената гледна точка в публичното пространство, където постоянно се предполага, че Бела е лягала под ножа за всевъзможни естетически интервенции, тя държи да уточни, че единствената операция е тази на носа ѝ.

"Хората мислят, че съм прецакала лицето си на база една моя снимка като тийнейджър. Почти съм сигурна, че сега не изглеждам по същия начин, по който на 13, нали? Никога не съм използвала филъри. Нека сложим край на това. Нямам проблем, но не е вярно. Страдах от онзи синдром, при който останалите ме караха да се чувствам сякаш не заслужавам нищо от това, което имам. Хората винаги ще имат какво да кажат, но аз трябва да заявя, че съм била неразбрана."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ИМА РАСИЗЪМ В МОДНАТА ИНДУСТРИЯ. БЕЛА ХАДИД ПОТВЪРЖДАВА!

В крайна сметка супермоделът осъзнава, че успешната кариера не е даденост, но основният фокус оттук нататък ще бъде психическото ѝ здраве. "В момента искам да се уверя, че оставам над водата, защото модата може да те счупи. Ако се опита да те счупи, трябва да полагаш съзнателни усилия да не се случи. В любовта винаги има малко мъка."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA