Оскари 2022: Най-странните моменти + най-забавните meme-та

Да, Уил Смит продължава да води класацията. Не, изобщо не свършваме само до въпросния шамар.

Още вчера опитахме да съберем Оскар-worthy моментите, които не е редно да пропускате. Днес обръщаме внимание на Оскар-cringey миговете от церемонията. Както и на вълната от meme-та, която предизвикаха.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: МОМЕНТИТЕ ОТ ОСКАРИТЕ, КОИТО МОЖЕ, А НЕ ТРЯБВА ДА ПРОПУСКАТЕ

оскарите

Лейди Гага пропусна шоуто, но все пак се появи.

Лейди Гага пропусна червения килим на Оскарите и пристигна в края на церемонията, за да връчи наградата за Най-добър филм. Направи го в компанията на Лайза Минели, но през цялото време се усещаше особена енергия и опит тя да бъде "незаменима" помощ на иконичната любимка. Само на мен ли ми се стори така?

Никол Кидман и Рейчъл Зеглър говориха открито.

Пристигайки на червения килим, звездата от "Being the Ricardos", която всички в интернет пространството до последно не искаха да изиграе ролята на Люсил Бол, сподели: "Цялата работа, която вършим, е възможна само благодарение на хората зад кулисите", очевидно намеквайки скандала с връчването на няколко статуетки преди самата церемония. Качвайки се на сцената малко по-късно, Джейкъл Елорди каза, че никога по време на живота си в Австралия не е предполагал, че ще изживее този момент. Рейчъл Зеглър го контрира с твърдението, че не го е предполагала и преди шест дни, когато... сещате се.

оскарите

Имаше много, много странни (и неуместни) шеги.

Измежду предварително включените в сценария шеги, които Ейми Шумър изчакваше неловко, за да може всички да чуят, Реджина Хол реши да извика няколко "случайни" сингъл мъже на сцената и да ги тества за Covid - Тимъти Шаламе, Симу Лиу и Брадли Купър. Минути след това тя реши да изпълни друг елемент от "протокола", буквално опипвайки Джейсън Момоа и Джош Бролин. Не че нещо, но ако продължаваме да вярваме в стандартите, нека са за всички.

Този момент на сцената.

След като "Drive My Car" получи наградата за Най-добър международен пълнометражен филм, Рюсуке Хамагучи се качи на сцената, за да произнесе реч, но фоновата музика два пъти се опита да го прекъсне. Въпреки че в крайна сметка успя да благодари на всички, неуважението стана повод за коментар. А и през цялото време до него имаше жена, която записваше думите му в малък тефтер. Twitter полудя, но впоследствие се оказа, че става дума за преводачка, в случай че режисьорът се нуждае от такава.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧИ ЗАД КУЛИСИТЕ НА ОСКАРИТЕ

оскарите

Помощ за Украйна, без (почти) да се споменава Украйна.

Разбира се, анализаторите не пропуснаха да отбележат, че опитите за вместване на военния конфликт във вечерта са били по-скоро неуспешни. Най-голямо впечталение направи краткото съобщение на Мила Кунис за ситуацията, която тя дефинира като "последните глобални събития". Ясно, че двамата с Аштън Къчър свършиха доста работа по темата, но все пак. Дали отказът на продуцентите президентът на Украйна да стане част от шоуто няма нещо общо и с това?

Сегментът In Memoriam. Целият.

Сещате се, че говорим за онази част, в която се почитат всички велики имена от индустрията, загубили живота си през последната година. Докато те се появяваха на видеостената, по сцената изведнъж започнаха да притичват госпел певци, танцьори и знаменитости като Джейми Лий Къртис, която държеше куче. What the...

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПЪЛНИЯТ СПИСЪК С ПОБЕДИТЕЛИ ОТ ТАЗГОДИШНИТЕ ОСКАРИ

А тук са най-добрите social media попадения, които успяхме да открием.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA