Джей Ло и Рийз Уидърспуун в откровен разговор за филми, сватби и музика

Две от най-големите холивудски любимки изненадаха феновете си с общ Instagram чат, който е дневната ни доза свежо настроение.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 април 2020

Единственият сигурен начин да продължим да поддържаме връзка с най-добрите си приятели по време на социалната изолация е в лицето на социалните мрежи и всички онези добре познати приложения, които за секунди установяват връзката с желания от нас събеседник. Звездите също разчитат на това, а по време на карантината, почти целият холивудски елит използва Instagram Live, за да комуникира със своите фенове и... също толкова звездни приятели.

Един от последните звездни чатове, за който все още нямаме идея защо не сме получили покана, се случи между Дженифър Лопес и Рийз Уидърспуун. Двете всеобщи любимки коментираха актуалните си проекти и с какво запълват времето си, докато са вкъщи. Латино дивата призна, че преди няколко дни цялото семейство е гледало "Професия блондинка" - филмът, който изстреля Рийз директно в орбитата на Холивуд. "О, боже, гледахме филма онзи ден. Буквално преди четири дни. О, боже, забравих - не мога да повярвам, че не съм ти казала. Всички се влюбиха. Беше толкова забавно. Дъщеря ми го хареса и каза, че иска да знае какво се случва с нея, а аз ѝ отговорих, че вярвам, че има 2 и 3 част."

рийз уидърспуун

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТОП 3 ЛЮБИМИ КНИГИ НА РИЙЗ УИДЪРСПУУН

"Е, има 2 част, но мисля, че може да работим върху 3 скоро", отговори Уидърспуун, след като преди известно време стана ясно, че е възможно касовата лента да се превърне в трилогия. Лопес, от своя страна, изрази вълнението си от тази новина и подчерта значението на Ел (героинята на Рийз - бел.ред. Има ли изобщо някой, който не е гледал лентата?), която е била невероятен пример за всички момичета, упорито преследващи мечтите си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОДИНАТА, В КОЯТО ДЖЕЙ ЛО СБЪДНА МЕЧТИТЕ СИ

джей ло

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: КОЙ Е ЛЮБИМИЯТ ПУЛОВЕР НА ДЖЕЙ ЛО?

Рийз изрази разочарованието си от това, че не е успяла да присъства на нито едно от Las Vegas Residency шоутата на Джей Ло, а тя я успокои, че на следващия тур ще покани цялото семейство с VIP билети. Къде можем да се запишем за такива?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: РИЙЗ УИДЪРСПУУН, КОЯТО ПРОМЕНИ ХОЛИВУД

j lo reese

Междувременно, Джей Ло и Алекс Родригес продължават да планират големия си ден, който трябваше да се осъществи в началото на годината. Имайки предвид, че пандемията отмени всички големи събития, те със сигурност ще трябва да почакат преди официално да си кажат заветното "да". "Всъщност това повлия малко, така че ще видим какво ще се случи сега. Честно казано, наистина не знам, що се отнася до дати или нещо подобно. Просто задържаме всичко като останалия свят. Ще изчакаме няколко месеца и ще видим как ще се стекат нещата", сподели Джей Ло пред Елън ДеДженъръс. Водещата пък ѝ предложи да направят сватбата в TikTok. Няма да е изненада за никого, нали?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA