Зендея се качи на сцената на Coachella

Много фенове очакваха музикалното завръщане на звездата от "Еуфория", но никой не очакваше то да изглежда по този начин.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 април 2023

Фотография: Profimedia

Докато въздишахме по новата рекламна кампания на Louis Vuitton с нейно участие, Зендея направи завръщане към музиката по възможно най-неочаквания начин.

Звездата от "Еуфория" се качи на сцената на Coachella с музиканта Labrinth, за да изпълни две парчета от саундтрака на популярния сериал - "I'm Tired" и "All of Us".

Зи работи върху текста на първия сингъл, а на фестивала се появи с сатенена мини рокля с волани и панделка, наслоена върху бял потник. Финалът на визията, която категорично пасва на Y2K естетиката, бяха черни ботуши Christian Louboutin с дължина до над коляното, големи сребърни обици и естествени къдрици.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ИНФЛУЕНСЪРИТЕ ЛЪЖАТ ЗА ПРИСЪСТВИЕТО СИ НА COACHELLA

"Не мога да изразя благодарността си за тази магична вечер. Благодаря на моя брат @labrinth, че ме покани и ми даде най-красивата възможност да бъда на сцената отново", сподели тя в социалните мрежи, след като моментът стана viral. "Сърцето ми е толкова пълно. Не мога да ви благодаря достатъчно за любовта, която получих. Никога не съм чувала такива крясъци в живота си. Не знам какво се случи, не знам как звучах, но знаете ли какво? Просто ще се забавлявам."

Дуетът е първият музикален "проект" на Зендея след излизането на едноименния ѝ албум през 2013 г.

"Мисля, че музикалната индустрия отнема малко от страстта. Това, което мислех, че искам, вече не е това, което искам, особено като си представя с какво трябваше да се справям. Моят съвет номер едно за развлекателния бизнес като цяло, но най-вече за музикалния, е да прегледате всяка една дума от тези договори и да не подписвате нищо, което не си заслужава. Струвате повече, отколкото ви казват", коментира тя в интервю преди години, когато измести фокуса си към случващото се във филмовата индустрия.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA