8 момента от наградите "Грами", които може да сте пропуснали

Дуа Липа дебютира с нов цвят на косата, Били Айлиш взриви сцената, а Володомир Зеленски се включи със специално изявление.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 април 2022

Хайде да поговорим за важните моменти от най-важната вечер в музикалната индустрия. Сещате се, онези, които предизвикаха вълнение в Twitter. Онези, които се случиха отвъд раздаването на статуетките. Онези, които ще запомним. Поне до следващата церемония.

Дуа Липа и Меган Дъ Стелиън направиха ТОВА!

Качвайки се на сцената, за да връчат наградата за Най-добър нов артист, Нейно Величество Дуа Липа и Меган Дъ Стелиън пресъздадоха иконичен момент между Уитни Хюстън и Марая Кери, случил се на MTV Video Music Awards през 1998 г. Двете се появиха с matching аутфити в черно, дело на самата Донатела Версаче, която се присъедини към тях и свали горните поли, точно както двете икони малко преди Милениума.

Оливия Родриго е пропуснала предварителното парти на Spotify.

Въпреки че прибра вкъщи три от най-големите статуетки на вечерта, изпълнителката на "drivers license" не е имала възможност да присъства на предварителното парти, организирано от стрийминг платформата, тъй като е имало консумация на алкохол. А в средата на февруари тя навърши едва 19.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОЛЕМИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ НА ТАЗГОДИШНИТЕ "ГРАМИ"

наградите Грами

Изпълнението на Били Айлиш и Финиъс беше a one to remember.

Братът и сестрата взривиха церемонията с изпълнение на "Happier Than Ever" от последния студиен албум на певицата. Точно той имаше общо седем номинации за "Грами" и макар да не спечели нито една от тях, появата ѝ на сцената в края на вечерта промени всичко.

наградите Грами

Lil Nas X отговори на хейтърите.

Веднага след като представи "Dead Right Now", Lil Nas X слезе от сцената, докато на големите видеостени вървеше компилация с реакции на неговото иначе противоречиво видео към "Montero (Call Me by Your Name)". Минути по-късно видяхме взривяващо изпълнение на парчето, спечелило овациите още миналата година.

Не липсваше подкрепа за Украйна.

Противно на Оскарите, чиито продуценти отказаха виртуална реч от президента на страната, Академията за звукозапис включи Володимир Зеленски, който окуражи присъстващите да запълнят тишината с музиката си. "Направете го, за да разкажем нашата история", споделя той, а след това Джон Леджънд изпълни "Free" с украинските музикантки Сузана Иглидан и Мика Нютън.

Doja Cat почти пропусна получаването на първата си статуетка.

Двете със SZA прибраха вкъщи приза за Най-добро поп дуо или група. Докато се качваше на сцената бавно заради патериците си (Лейди Гага помагаше с роклята), Doja Cat изтича от тоалетната и сподели, че никога не е имала по-бързо излизане от нея. Типично в неин стил.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПО ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ НА НАГРАДИТЕ "ГРАМИ"

наградите Грами

Връзката между Тони Бенет и Лейди Гага е очарователна.

След като миналата година легендарният изпълнител обяви, че страда от алцхаймер, той пропусна церемонията, но все пак се включи, за да обяви тематичното изпълнение на Гага. В неговия край тя просто каза: "Обичаме те, Тони. Липсваш ни."

Изпълнението на Лени Кравиц, H.E.R. и Травис Баркър.

Самото изпълнение. Цялото. Как да го определим? Като епично? Мм, да. Определено е възможно.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA